Sök inom

Sökresultat

 1. För er som går all in på julen Aktuellt

  I tider som denna är ingenting som det brukar, och nu blir inte heller julen det. Därför vill vi se till att årets jul kanske inte helt blir som vanligt, men till och med lite bättre.

 2. Personlig shopping service och hemleverans Aktuellt

  Vi vet att det är mycket som fungerar lite annorlunda just nu, därför vill vi göra det enkelt för dig att handla från Gallerian precis som vanligt – oavsett var du är. Chatta eller ring till oss för att få personlig shoppingservice. Vi plockar ihop din beställning och levererar den redan samma dag!

 3. Planera ditt besök Aktuellt

  För att du fortsatt ska känna dig trygg hos oss i Gallerian redovisar vi här tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i Gallerian. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig.

 4. Ljud som belönats med guld Aktuellt

  Ljuden och musiken du hör när du besöker oss har vunnit pris! Under årets Transform Awards Nordics kammade vi hem guld i kategorin “Best Use of Audio Brand”. 

 5. Från morgon till kväll Aktuellt

  För dig som är på väg ut i natten och dig som är på väg hem från den. För dig som tar en drink med kollegorna och dig som äter lunch med dina blivande. För dig som shoppar inför dejten och dig som firar guldbröllop. Och för dig som planlöst strosar bara för att. 

 6. 15 öppningar under hösten! Aktuellt

  Under hösten sker en massa spännande öppningar hos oss i Nya Gallerian. Några är redan här och några är på ingång. Vi uppdaterar texten löpande då fler koncept öppnar!

 7. Creative Headz har öppnat ny salong Aktuellt

  På Regeringsgatan 29 ligger den nyöppnade Creative Headz – en salong med proffsiga frisörer, volym i högtalarna och härlig stämning.

 8. Stockholmsjul lyser upp våra gator Aktuellt

  Den 14 november blir det ljusare igen! Då tänds nämligen julbelysningen runt om i Stockholms innerstad. Totalt kommer man att lysa upp 43 gator, platser och torg.

 9. Avolt håller det snyggt på (hemma)kontoret Aktuellt

  Nu har den svenska designstudion Avolt öppnat sin pop-up hos oss. Här kan du hitta deras grenuttag som hjälper till att hålla det snyggt bland sladdarna.

 10. Inredning hos Different Things Aktuellt

  Inredning, vackra detaljer och presenter beskriver nyöppnade Different Things sortiment väldigt bra. Här kan du hitta allt från fotöljer till stearinljus och krukor. Använd vår personliga shoppingservice och få hemleverans av din beställning redan samma dag.