Sök inom

Sökresultat

 1. Gratis syntest hos nyöppnade ieye Aktuellt

  Hos vår nyöppnade optiker ieye är det enkelt att göra ett syntest när det passar dig. Du behöver ingen förbokning, det finns inga köpkrav och syntestet är helt gratis.

 2. Nu erbjuder vi Personal Shopping! Aktuellt

  Behöver du inspireras och få hjälp att uppdatera garderoben med lite nytt? Då kan det vara läge att boka in en träff med vår Personal Shopper. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare, mer hållbar garderob och har dessutom trevligt under tiden.

 3. Stockholmsjul lyser upp våra gator Aktuellt

  Lördag den 13 november blir det ljusare igen! Då tänds nämligen julbelysningen runt om i Stockholms innerstad. Totalt kommer man att lysa upp över 40 gator, platser och torg.

 4. Gallerian Food Guide Aktuellt

  Smaka dig igenom vårt breda matutbud från tidig morgon till sen kväll. Här hittar du allt du kan tänkas vara sugen på med en mängd olika caféer, restauranger och barer och kök från alla världens hörn. Kom på frukost, brunch, lunch, fika, AW och middagar. Välkommen.

 5. Planera ditt besök Aktuellt

  Nedan redovisar vi tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i Gallerian. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig. 

 6. Handla välkända varumärken hos Kids Brand Store Aktuellt

  Nu har Kids Brand Store öppnat hos oss i Gallerian. I butiken hittar du kvalitetskläder, skor och accessoarer för både yngre barn och ungdomar.

 7. FRI HEMLEVERANS Aktuellt

  Vi vill göra det enkelt för dig att handla från Gallerian precis som vanligt – oavsett var du är. Chatta eller ring till oss för att få personlig shoppingservice. Vi plockar ihop din beställning och levererar den redan samma dag!

 8. Carlings till Gallerian! Aktuellt

  Nu har Carlings öppnat dörrarna till sin nya butik hos oss. I den stora butiken hittar du märken som Levi’s, Lee, Diesel, Neuw, Karve, Dickies och såklart det egna märket Never Denim.

 9. LEVI'S har öppnat sin nya butik! Aktuellt

  Välkommen till den ultimata destinationen för denim där du kan få hjälp med att hitta rätt jeans för just dig. Här finns tailor shop som lagar och syr upp dina jeans, möjlighet till customization och såklart andra plagg som passar perfekt till dina jeans!

 10. Sushi, bao buns och dumplings hos Sushi Yama Aktuellt

  I södra delen av Gallerian hittar du nyöppnade Sushi Yama. Ta en paus från shoppingen eller ta med maten hem eller till kontoret när hungern gör sig påmind.