Sök inom

Sökresultat

 1. Julklappstips – Hårda klappar till hemmet Aktuellt

  Har du svårt att komma på vad du ska ge dina nära och kära i julklapp? Lugn, vi har tagit fram några bra förslag på hårda julklappar från utvalda butiker hos oss i Gallerian som du kan inspireras av.

 2. Julklappstips – Presentkort Aktuellt

  Gallerians presentkort är den perfekta julklappen som inte gör någon besviken. Ett smidigt sätt att pricka rätt om du inte riktigt vet vad du ska ge.

 3. Fira Lucia med oss! Aktuellt

  Lucia kommer med sina tärnor och stjärngossar till Gallerian för att sprida ljus och värme. Kören bjuder också på skönsång i form av klassiska Lucia- och jullåtar. 

 4. Julklappstips – Till de små Aktuellt

  Lugn, julklapparna hittar du hos oss! Vi har plockat ut favoriter från några av butikerna i Gallerian. Vare sig du ska hitta en klapp till en cooling, en framtida artist eller en som ofta fryser så har vi tips på vad du kan ge minstingarna i julklapp i år!

 5. Så här spelar du julklappsspelet Aktuellt

  Att fira jul kan innebära många roliga traditioner, och kanske är julklappsspelet en av dom? Om det inte redan är en av dina traditioner, har vi skrivit ner instruktionerna till spelet här så att du kan testa något nytt i år! Julklappsspelet är ett nervkittlande spel på tid som går lika bra att spela med familjen som med kollegorna.

 6. Lugn, julklappen hittar du hos oss! Aktuellt

  Vad ger man mammas nya kille eller den avlägsne kusinen som dyker upp lagom till jul? Här i Gallerian kan du lösa all din julklappshopping, under ett och samma tak

 7. Black Friday - Gift card offer Aktuellt

  During Black Friday, our stores will have lots of great offers. But in addition to that, we’ll offer you to buy a gift card from Gallerian for 250 SEK, which is charged with 500 SEK.

 8. Välkommen in till Victoria's Secret Aktuellt

  Victoria’s Secret öppnade nyligen Skandinaviens första flaggskeppsbutik hos oss i Gallerian och vi ville ta reda på lite mer om vad man som besökare kan förvänta sig.

 9. Åk skateboard i Gallerian! Aktuellt

  Nu har vi öppnat en ny mötesplats för skateboardintresserade i alla åldrar hos oss i Gallerian. P.U.S.H, en förkortning för Performance Urban Skate House, blir en plats där du bland annat har möjlighet att åka skateboard, uppleva konst och musik.

 10. Öppningen av Victoria’s Secret Aktuellt

  Fredag den 8 november öppnades äntligen dörrarna till Victoria’s Secrets första skandinaviska flaggskeppsbutik! Välkommen in till butiken för att uppleva hela sortiment av underkläder, sovplagg och skönhetsprodukter.