Sök inom

Sökresultat

 1. Hemestertips för den äventyrlige Aktuellt

  Snöra på dig vandringskängorna och upplev äventyret – eller ge dig själv ett break från dina vanliga vita väggar, praktiskt taget runt knuten.  

 2. Smaksemester Aktuellt

  Sugen på en smakstart på din Stockholmssemester? Här har vi packat det bästa från vårt skafferi till din picknick – och med dessa delikatesser som sällskap går du till sjöss, för att kort därefter landa där Fjäderholmarnas natur står för bästa möjliga inramning till ditt njutande.

 3. En dag på stranden Aktuellt

  Ingen sommar är komplett utan sol och bad. Sån tur då, att Stockholm erbjuder extremt goda möjligheter till sådant! Vi har packat allt du behöver och nu väntar Fredhällsklipporna på din ankomst. Ett, två, tre – på det fjärde ska det ske!

 4. Stockholm Skyline Aktuellt

  Stockholm är fantastiskt – inte minst på höjden. Här guidar vi dig genom stan, ur närapå fågelperspektiv. Njut av god mat och dryck, sköna miljöer – och framförallt: Utsikt. En riktig natural high!

 5. Konst på två hjul Aktuellt

  Vidga dina Stockholmsvyer, både bokstavligen och själsligt. Sätt dig säkert i sadeln och trampa dig bortom tullarna för att uppleva ett urval av den bästa offentliga konsten som Stockholm erbjuder, mellan Gallerian och Marabouparken.

 6. Staden mellan pärmarna Aktuellt

  Vandra genom miljöerna där den klassiska stockholmsskildringen ”Mina drömmars stad” utspelar sig och häng på platserna du kanske annars bara hade läst om. Här färdas du fritt i brottet mellan historia och nutid utan att lämna sköna Södermalm.

 7. Stockholm Staycation Xtreme PowerPump Aktuellt

  Semestern är en tid för återhämtning – men den blir ändå härligast om man får maxa pulsen ibland. Här har vi satt ihop ett varierande träningsprogram som innehåller allt från maxad styrketräning till avslappnande yoga på plats i stan. Och självklart kittar vi dig inför passet.

 8. Stockholm Wilderness Aktuellt

  Snöra på dig vandringskängorna och upplev äventyret – eller ge dig själv ett break från dina vanliga vita väggar, praktiskt taget runt knuten. Vi har packat allt som krävs för din överlevnad – och nu väntar naturen på dig.

 9. Djurgården all inclusive Aktuellt

  För dig som vill resa storstilat och inte spara på semesterkrutet överhuvudtaget erbjuder vi en paketresa med extra allt. Upplev fantastiska Djurgården på elscooter! Och självklart har vi packat bara det bästa vi har att erbjuda som matsäck, så du kan maxa njutningen hela dagen.

 10. Välkommen till Hemesterbyrån! Aktuellt

  Det blir en annorlunda sommar i år. Det blir inga sydländska stränder eller kontinentala kulturupplevelser. Men vi har ju Stockholm. Och Stockholm är fantastiskt. Därför har vi startat en superlokal resebyrå där vi hjälper dig att uppleva din stad från nya perspektiv – och upptäcka pärlorna du missat. Alltsammans med Gallerian som given utgångspunkt.