Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Den hälsosamma trenden från Stilla havet Aktuellt

  Poké bowl-trenden slog ner som en blixt i Sverige 2016 och sen dess har den hälsosamma snabbmatstrenden bara fortsätt växa. Hawaii Poké var den första restaurangen i skandinavien med att servera poké bowl. Vi träffade Aaron Colman, medgrundare av Hawaii Poké för att få reda på hemligheten bakom succékonceptet.

 2. Urban Food Market Aktuellt

  Välkommen till Urban Food Market – en tre dagar lång matfest den 24:e-26:e oktober! Vi flyttar ner några av våra utvalda restauranger på Kockstorg i mitten av Gallerian.

 3. Hos Vete-Katten får klassikerna spela huvudrollen Aktuellt

  Varför har fika fått en så central roll i svenskarnas liv? Vi tog en kopp kaffe med Vete-Kattens konditor och ägare Johan Sandelin-Järnåsen för att fråga honom.

 4. Upplev japanska smaker med nordiska råvaror på TAK Aktuellt

  Vi träffade White Guide-vinnaren Frida Ronge som idag arbetar som Culinary Director på TAK. Vi frågade vad som inspirerar henne och vad man som besökare kan förvänta sig av TAK. 

 5. Il Molo - smakupplevelser från hela Italien Aktuellt

  Är råbiff italienskt? Och vad var det egentligen som fick Kattis Fridell och Patricio "Patte" Kienast att starta Il Molo? Vi satte oss ner med Kattis för att ta reda på mer.

 6. Lunch som lönar sig Aktuellt

  Just nu har vi ett lunchklippkort! Samla 6 st stämplar när du äter lunch hos oss och få en gratis lunch av värde 100kr i form av ett presentkort från Gallerian.

 7. Förlängda öppettider! Aktuellt

  Nu förlänger vi öppettiderna på några av våra restauranger: Bastard Burgers, Il Molo, Regeringsgatan 21 och FU-DO. Se öppettiderna här!

 8. Det börjar här Aktuellt

  I Gallerian och kvarteret runt oss, Urban Escape, hittar du allt från frukost till snabbmat och fine dining. Välkommen till våra 28 restauranger, kaféer och barer!

 9. Våra restauranger, kaféer och barer Aktuellt

  Läs mer om alla våra restauranger, kaféer och barer här! Dessutom ökar vi vårt matutbud ytterligare under året.

 10. Välkommen till Oolong Tea House Aktuellt

  Nu har Oolong Tea House äntligen öppnat i Gallerian! Här kan du bland annat smaka bubble tea och flera andra unika te-drycker. På menyn finns också matchabakelser och crepestårta i flera lager.