Sök inom

Sökresultat

 1. Twilfit by CHANGE Lingerie öppnar i Gallerian Aktuellt

  Twilfit by CHANGE Lingerie omfamnar kvinnokroppen som den är och tror inte på att man ska passa i sin bh – bh:n ska passa dig. I butiken erbjuds mer än 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M. 

 2. Krämiga smoothies och fräscha juicer hos nyöppnade Naked Juicebar Aktuellt

  Krämiga smoothies och fräscha juicer hos Naked Juicebar som precis öppnat hos oss i Gallerian! Utöver smoothies och juicer erbjuds även fylliga soppor, luncher med balanserade smaker och naturliga snacks.

 3. Nyhet: Feed your skin Aktuellt

  Nyöppnade Feed your skin erbjuder ett brett utbud av medicinska hudvårdsprodukter av högsta kvalitet, ansiktsbehandlingar samt microblading.

 4. Premiär för IKEAs nya varuhus i Gallerian 30 juni Aktuellt

  Den 30/6 är det dags! Då öppnar dörrarna till ett nytt IKEA, mitt i centrala Stockholm. Nu blir det ännu enklare att handla inredning som passar alla plånböcker - även mitt i city. 

 5. IKEA slår upp portarna för cityvaruhus i Gallerian Aktuellt

  IKEA storsatsar i Stockholm genom att öppna ett 8 000 kvadratmeter stort cityvaruhus i Gallerian som därmed stärker sin position som en dynamisk handelsplats med inspirerande aktörer. Öppningsdag för IKEAs första cityvaruhus i Sverige blir den 30 juni.

 6. FlowerPot - ny blomsterbutik mitt i Gallerian Aktuellt

  Nu har FlowerPot öppnar i Gallerian! Här kan du förvänta dig blomsterarrangemang utöver det vanliga.

 7. Elgigantens flaggskeppsvaruhus finns nu i Gallerian Aktuellt

  Nu har Elgigantens storsatsning i form av ett nytt flaggskeppsvaruhus på 1 400 kvadratmeter öppnat hos oss i Gallerian, innebärande ett helt nytt butikskoncept med techprodukter i fokus. 

 8. Stilsäkra tips och trender! Aktuellt

  Vem drömmer inte om att få till den där perfekta garderoben där allt matchar och håller över tid? Vi fick en pratstund med Ariane, Gallerians Personal-Shopper, för att höra mer om hur man på ett enkelt sätt kan undvika felköp och vad som egentligen är viktigast att tänka på när man köper nya jeans.

 9. Nu erbjuder vi Personal Shopping! Aktuellt

  Behöver du inspireras och få hjälp att uppdatera garderoben med lite nytt? Då kan det vara läge att boka in en träff med vår Personal Shopper. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare, mer hållbar garderob och har dessutom trevligt under tiden.

 10. Gallerian Food Guide Aktuellt

  Smaka dig igenom vårt breda matutbud från tidig morgon till sen kväll. Här hittar du allt du kan tänkas vara sugen på med en mängd olika caféer, restauranger och barer och kök från alla världens hörn. Kom på frukost, brunch, lunch, fika, AW och middagar. Välkommen.