Sök inom

Sökresultat

 1. Öppningen av Victoria’s Secret Aktuellt

  Fredag den 8 november öppnades äntligen dörrarna till Victoria’s Secrets första skandinaviska flaggskeppsbutik! Välkommen in till butiken för att uppleva hela sortiment av underkläder, sovplagg och skönhetsprodukter.

 2. Maten du inte får missa på Regeringsgatan 21 Aktuellt

  Regeringsgatan 21 öppnade i Gallerian under sommaren 2019 och har sedan dess blivit en mötesplats för de som vill njuta av vällagad mat med en modern twist. För att ta reda på lite mer om vad som serveras vid de skinande marmorborden och vad vi absolut inte får missa på menyn, satte vi oss ner med restaurangchefen Christofer Svedin.

 3. Den hälsosamma trenden från Stilla havet Aktuellt

  Poké bowl-trenden slog ner som en blixt i Sverige 2016 och sen dess har den hälsosamma snabbmatstrenden bara fortsätt växa. Hawaii Poké var den första restaurangen i skandinavien med att servera poké bowl. Vi träffade Aaron Colman, medgrundare av Hawaii Poké för att få reda på hemligheten bakom succékonceptet.

 4. Urban Food Market Aktuellt

  Välkommen till Urban Food Market – en tre dagar lång matfest den 24:e-26:e oktober! Vi flyttar ner några av våra utvalda restauranger på Kockstorg i mitten av Gallerian.

 5. 6 snygga skor som håller värmen Aktuellt

  Den härliga hösten är äntligen här, och snart knackar vintervädret på. Har du förberett dig inför kallare temperaturer? Håll både värmen och stilen med bra vinterskor! Vi har valt ut några varma favoriter från Nilson Shoes i Gallerian.

 6. Hos Vete-Katten får klassikerna spela huvudrollen Aktuellt

  Varför har fika fått en så central roll i svenskarnas liv? Vi tog en kopp kaffe med Vete-Kattens konditor och ägare Johan Sandelin-Järnåsen för att fråga honom.

 7. Upplev japanska smaker med nordiska råvaror på TAK Aktuellt

  Vi träffade White Guide-vinnaren Frida Ronge som idag arbetar som Culinary Director på TAK. Vi frågade vad som inspirerar henne och vad man som besökare kan förvänta sig av TAK. 

 8. Åk skateboard i Gallerian! Aktuellt

  Nu har vi öppnat en ny mötesplats för skateboardintresserade i alla åldrar hos oss i Gallerian. P.U.S.H, en förkortning för Performance Urban Skate House, blir en plats där du bland annat har möjlighet att åka skateboard, uppleva konst och musik.

 9. Se 1 miljon LED-ljus tändas i Stockholm Aktuellt

  Den 16 november blir det ljusare igen! Då tänds nämligen julbelysningen runt om i Stockholms innerstad – bland annat på Brunkebergstorg.

 10. Ny Pressbyrån i Gallerian Aktuellt

  Pressbyrån har nu öppnat sin nya butik på gatuplan. Här kan du hitta det som du behöver i vardagen – allt från fikabröd till värktabletter.