Sök inom

Sökresultat

 1. Från morgon till kväll Aktuellt

  För dig som är på väg ut i natten och dig som är på väg hem från den. För dig som tar en drink med kollegorna och dig som äter lunch med dina blivande. För dig som shoppar inför dejten och dig som firar guldbröllop. Och för dig som planlöst strosar bara för att. 

 2. 15 öppningar under hösten! Aktuellt

  Under hösten sker en massa spännande öppningar hos oss i Nya Gallerian. Några är redan här och några är på ingång. Vi uppdaterar texten löpande då fler koncept öppnar!

 3. Planera ditt besök Aktuellt

  För att du fortsatt ska känna dig trygg hos oss i Gallerian redovisar vi här tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i Gallerian. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig.

 4. Test av kanelbullar Aktuellt

  Osäker på var du ska köpa eftermiddagsfikat? Lugn, vi hjälper dig! Vi har ätit oss igenom en del av kanelbullarna som finns hos våra caféer och restauranger. Här berättar vi hur det smakade!

 5. Nu har 157 Exchange öppnat! Aktuellt

  Välkommen till 157 Exchange – ett helt nytt butikskoncept som nu öppnat en pop-up hos oss. Här kan du hitta mängder av outdoorkläder och denim för vuxna och barn i alla åldrar.

 6. Cutters klipper på 15 minuter Aktuellt

  Välkommen till Cutters, ett nytt och unikt frisörkoncept för dig som vill ha en snabb klippning av hög kvalitet till ett lågt pris!

 7. Kom och träna hos Klättercentret Aktuellt

  På plan 4 hittar du nyöppnade Klättercentret – Stockholm citys första och enda klätteranläggning! Här kan du testa bouldering, en typ av klättring som utförs på lägre höjd utan rep. 

 8. Träna hos BECORE Aktuellt

  Är du redo för att ta din träning till nästa nivå? Eller är du kanske redan stammis hos BECORE? Oavsett om du är nybörjare på träningen eller en rutinerad deltagare är du varmt välkommen till BECOREs senaste träningsstudio som nu öppnat hos oss på plan 4.

 9. Innovativ hudvård från Opatra Aktuellt

  Skäm bort dig själv med en ansiktsbehandling på plats hos nyöppnade Opatra. Eller varför inte göra en investering i din hy och köpa med dig utrustningen hem?

 10. Kry har öppnat vårdcentral hos oss! Aktuellt

  Hos Kry kan du få vård precis som på vilken annan vårdcentral som helst. Få hjälp i appen dygnet runt – eller på en av Krys mottagningar inom 24 timmar.