Sök inom

Sökresultat

 1. Planera ditt besök Aktuellt

  För att du fortsatt ska känna dig trygg hos oss i Gallerian redovisar vi här tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i Gallerian. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig.

 2. Innovativ hudvård från Opatra Aktuellt

  Skäm bort dig själv med en ansiktsbehandling på plats hos nyöppnade Opatra. Eller varför inte göra en investering i din hy och köpa med dig utrustningen hem?

 3. Träna hos BECORE Aktuellt

  Är du redo för att ta din träning till nästa nivå? Eller är du kanske redan stammis hos BECORE? Oavsett om du är nybörjare på träningen eller en rutinerad deltagare är du varmt välkommen till BECOREs senaste träningsstudio som nu öppnat hos oss på plan 4.

 4. Höstnyheter Aktuellt

  Hösten är här och vi gör oss redo för allt nytt som den nya säsongen har att erbjuda. Alla nystarter som kräver en uppdaterad garderob för höstens nya stil till exempel, oavsett om det gäller en hel makeover eller att gå all in på hösttrenderna.

 5. Kry har öppnat vårdcentral hos oss! Aktuellt

  Hos Kry kan du få vård precis som på vilken annan vårdcentral som helst. Få hjälp i appen dygnet runt – eller på en av Krys mottagningar inom 24 timmar.

 6. Ät frukost i Gallerian Aktuellt

  Unna dig en god frukost hos oss! Vi har många olika typer av frukost så vi är rätt säkra på att det finns något som passar just dig. Vi har testat utbudet hos Blanche & Hierta, Il Molo och Vete-Katten. Läs mer om vad du kan hitta på deras menyer här!

 7. Europas bästa indiska restaurang har öppnat Aktuellt

  Nu kan du äta indiskt hos oss i Gallerian! Indian Garden, som blivit utsedd till Europas bästa indiska restaurang, har öppnat dörrarna och erbjuder lunch, middag och takeaway.

 8. Höstens nya rutiner Aktuellt

  När hösten smyger sig på är vi många som känner att det är dags att få grepp om rutinerna igen.

 9. Höstens nya projekt Aktuellt

  Går du och tänker på alla de där sakerna du skulle vilja göra om hemma? Byta ut gardiner, organisera sladdtrassel eller få upp fler tavlor på väggarna? Eller är du kanske på jakt efter en ny hobby som skiftar ditt fokus från skärmen till att skapa med händerna?  

 10. Höstens nya stil Aktuellt

  När säsonger skiftar blir vi påminda om att det är dags se över garderoben. Sommarklänningen och sandaler byts ut mot stickade tröjor och sneakers i höstens trendfärger.