Sök inom

Sökresultat

 1. Gallerian Tourist Information & Shop Aktuellt

  Välkommen till Gallerians turisthub som du hittar på plats i vår huvudentré vid Hamngatan den 18 juli-14 augusti. Här finner du personal som finns på plats för att hjälpa dig som besökare hitta i Gallerian samt ge tips på vad man kan hitta på i sommar-Stockholm. I vår souvenir shop säljs Gallerians egna souvenirutbud och svenska produkter från utvalda aktörer i Gallerian.

 2. Premiär för IKEAs nya varuhus i Gallerian 30 juni Aktuellt

  Den 30/6 är det dags! Då öppnar dörrarna till ett nytt IKEA, mitt i centrala Stockholm. Nu blir det ännu enklare att handla inredning som passar alla plånböcker - även mitt i city. 

 3. IKEA slår upp portarna för cityvaruhus i Gallerian Aktuellt

  IKEA storsatsar i Stockholm genom att öppna ett 8 000 kvadratmeter stort cityvaruhus i Gallerian som därmed stärker sin position som en dynamisk handelsplats med inspirerande aktörer. Öppningsdag för IKEAs första cityvaruhus i Sverige blir den 30 juni.

 4. FlowerPot - ny blomsterbutik mitt i Gallerian Aktuellt

  Nu har FlowerPot öppnar i Gallerian! Här kan du förvänta dig blomsterarrangemang utöver det vanliga.

 5. Elgigantens flaggskeppsvaruhus finns nu i Gallerian Aktuellt

  Nu har Elgigantens storsatsning i form av ett nytt flaggskeppsvaruhus på 1 400 kvadratmeter öppnat hos oss i Gallerian, innebärande ett helt nytt butikskoncept med techprodukter i fokus. 

 6. Stilsäkra tips och trender! Aktuellt

  Vem drömmer inte om att få till den där perfekta garderoben där allt matchar och håller över tid? Vi fick en pratstund med Ariane, Gallerians Personal-Shopper, för att höra mer om hur man på ett enkelt sätt kan undvika felköp och vad som egentligen är viktigast att tänka på när man köper nya jeans.

 7. Nu erbjuder vi Personal Shopping! Aktuellt

  Behöver du inspireras och få hjälp att uppdatera garderoben med lite nytt? Då kan det vara läge att boka in en träff med vår Personal Shopper. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare, mer hållbar garderob och har dessutom trevligt under tiden.

 8. Gallerian Food Guide Aktuellt

  Smaka dig igenom vårt breda matutbud från tidig morgon till sen kväll. Här hittar du allt du kan tänkas vara sugen på med en mängd olika caféer, restauranger och barer och kök från alla världens hörn. Kom på frukost, brunch, lunch, fika, AW och middagar. Välkommen.

 9. Carlings till Gallerian! Aktuellt

  Nu har Carlings öppnat dörrarna till sin nya butik hos oss. I den stora butiken hittar du märken som Levi’s, Lee, Diesel, Neuw, Karve, Dickies och såklart det egna märket Never Denim.

 10. LEVI'S har öppnat sin nya butik! Aktuellt

  Välkommen till den ultimata destinationen för denim där du kan få hjälp med att hitta rätt jeans för just dig. Här finns tailor shop som lagar och syr upp dina jeans, möjlighet till customization och såklart andra plagg som passar perfekt till dina jeans!