5 anledningar att stanna hemma i höst

Säsongens måsten inom hemelektronik

När hösten och mörkret är här är det lockande att krypa upp i soffan och njuta av alla de bekvämligheter som hemmet har att erbjuda. Därför har vi samlat fem hemelektronikprodukter som gör hösten lite extra mysig och hemtrevlig. Här är fem anledningar till att stanna hemma i höst:

Högtalaren Sonos One - Elgiganten

Högtalaren Sonos One skapar en perfekt stämning i ditt hem, oavsett om du föredrar lugn jazz eller energisk rock. Det är en högtalare som levererar riktigt bra ljud, utan att kompromissa med inredningen.

Robotdammsugaren Dreamebot D9 Max - Elgiganten

Höstens rusk, regn och löv kan snabbt smyga sig in i ditt hem. Vill du enkelt hålla golven rena är robotdammsugaren Dreamebot D9 Max din nya vän. Den gör garanterat hemmet lite renare och mycket mysigare.

Playstation 5 - Elgiganten

Ingen höst utan spel! Är det något som får en att glömma bort tiden och eventuella planer, och i stället spendera timmar i soffan så är det Playstation 5. Som du såklart hittar på Elgiganten hos oss i Gallerian.

Luftrenare Ultrasonic Humidifier 4L - Clas Ohlson

När det blir kallare ute är det vanligt att luften också blir torr. Men det är såklart inte ett problem med en luftfuktare från Clas Ohlson! Med en sån skapar du enkelt en behagligare inomhusmiljö för dig, din hy och dina växter.

Ljusterapilampa Daylight Therapy lamp - Kjell & Co.

Med kortare dagar och mindre dagsljus kan hösten ibland kännas tung. Med en ljusterapilampa kan du hålla humöret uppe och bekämpa höstens mörker. Det bästa? Du behöver inte ens lämna hemmet för att få dagsljus!