Simulatorgolf hos nyöppnade Gallerian Sthlm Indoor Golf

Nu har Gallerian Sthlm Indoor Golf öppnat i Gallerian. Gallerian Sthlm Indoor Golf är en del av Indoor Golf Group – Sveriges största aktör för inomhusgolf med center över hela Sverige. I lokalen i Gallerian finner du 6 st TrackMan 4-simulatorer där pelaren slår mot en duk som är belyst av en projektor, med riktiga golfklubbor och golfbollar.

 

En golfsimulator är en modern företeelse som används för nöjes skull eller för att träna golf inomhus. Oftast används golfsimulatorn för att spela 18 hål på en bana men man kan också köra spel som är anpassade för barn och nybörjare, eller använda den som ett avancerat träningshjälpmedel.

 

Spelaren slår mot en duk som är belyst av en projektor, med riktiga golfklubbor och golfbollar. Bakom spelaren finns en s.k. Launch Monitor som med kamera och radarsensorer läser av klubbans rörelse, hur man träffar bollen och bollens flykt. Bollflykten simuleras sedan på projektorduken i realtid och upplevelsen blir som att slå ett slag utomhus.

 

Indoor Golf Group använder sig av den världsledande tekniken på marknaden och den Launch Monitorn som flest golfproffs använder, Trackman 4. Välkommen att spela på 250+ banor i världsklass och att använda TrackMans alla funktioner för att utveckla din golf!

 

Läs mer och boka tid här: https://indoorgolfgroup.se. Du hittar Gallerian Sthlm Indoor Golf intill Bastard Burgers på plan 2 (även ingång från Brunkebergs torg). Välkommen in för att spela en runda!