Beleco pop-up i Gallerian

Inred ditt kontor, utan att köpa en enda möbel

Beleco lanserar en pop-up i Gallerian den 15 maj-30 juni där du som besökare har möjlighet att inspireras och lära dig mer om deras flexibla lösningar vid hyra av kontorsmöbler för företag.

 

Varje år slängs det över 8000 ton kontorsmöbler, bara i Sverige, och det vill Beleco förändra. Deras vision är att förändra möbelindustrin från linjär till cirkulär – och bygga en ny grund för hur vi lever, arbetar och utvecklas som individer, organisationer och som art. Beleco tror på en värld där möbler delas i ett cirkulärt kretslopp som sparar jordens ändliga resurser.

 

Med Beleco hyr du kontorsmöbler flexibelt utan bindningstid till kontoret och hemmakontoret. De erbjuder ett brett sortiment av möbler och designmöbler från 50+ varumärken, alla noga utvalda för att passa kunders behov och önskemål. Beleco har funnits på marknaden sedan 2018 och har 400+ företag som Kry, Pleo och Bolt som använder lösningen.

 

De senaste tre åren har världen gått igenom en stor förändring. Sättet vi arbetar på har utvecklats och fler väljer att gå mot en hybrid lösning där hemmarbete och kontorsarbete kombineras. Enligt en studie framtagen av IFMA tror 59% att företag kommer minskar sin totala kontorsyta, och nyttja mer flexibla utrymmen. Därför blir nyckeln till en utvecklande arbetsmiljö en kombination av det kreativa mötet på kontoret tillsammans med hemarbete.

 

Beleco erbjuder allt från ergonomiska stolar och höj- och sänkbara skrivbord till välkända designmöbler från varumärken som Fogia, Swedese och Kasthall som är anpassade för en modern och flexibel arbetsmiljö. Med Belecos lösning kan du enkelt skala upp och ner ert möbelbehov när verksamheten växer eller minskar utan att låsa kapital i möbler, och behöver därför inte planera för framtiden, utan kan enkelt förändra allt eftersom.

 

För att lyfta fram Future of Work så har Beleco gått ihop med AMF Fastigheter för att lansera en pop-up i Gallerian från den 15:e maj till den 30:e juni. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att inspireras av deras utbud och få en känsla av hur Belecos flexibla lösning kan passa just ert företag. Pop-up:en hittar du vid Eggs Inc. på plan 3. Välkommen förbi!

 

Om du vill ha ett kostnadsfritt möbelförslag till ditt företag, är du mer än välkommen att kontakta Beleco, du hittar all info på www.beleco.com eller når dem via 020-899450.