Fräsch fisk och matiga sallader på The Fishery and The Farm Family

Fiskburgare från The Fishery

På The Fishery and The Farm Family hittar du fräsch, hälsosam och god mat som dessutom serveras snabbt. Bakom det hyllade konceptet står stjärnkocken Malin Söderström tillsammans med kock-kollegan Carl Ullsten.

Malin Söderström och Carl Ullsten lärde känna varandra när de jobbade tillsammans på Malins restaurang Hjerta på Skeppsholmen. År 2016 öppnade de “The Fishery” i Teatern, i Ringen. Sedan 2018 har de drivit The Fishery and The Farm Family vid Brunkebergstorg.

 

– Ledorden för våra restauranger är att det ska vara gott, snabbt, snyggt och överraskande, säger Malin Söderström.

 

The Fishery and The Farm Family är den perfekta destinationen både för dig som vill äta en snabb lunch eller sitta ner och äta en trevlig middag.

 

– Vår restaurang på Brunkebergstorg är det perfekta restaurangbesöket innan bion eller teatern. Konceptet är snabbt men det är lika härligt att komma hit på kvällen som för att äta lunch. På kvällen har vi ett lite lugnare tempo och du blir serverad vid bordet. Under lunchen beställer man och hämtar sin mat själv i luckan, säger Carl Ullsten.

Världens bästa salladskoncept

Konceptet The Fishery and The Farm Family innebär två restauranger med olika inriktning i samma lokal, vilket gör att alla i sällskapet kan beställa det de är sugna på.

 

På The Farm Family finns ett stort utbud av goda och matiga sallader med ingredienser i säsong. Här hittar du överraskande och smarriga kombinationer som skiljer sig från andra restauranger i samma kategori.

 

– ​​Vi startade The Farm Family för att vi saknade riktigt bra sallader. Vi förädlar alla grönsaker i våra sallader, vissa saker är ljumna i salladen, andra är picklade. Det gör att det blir mer mat istället för bara en sallad. The Farm Family är världens bästa salladskoncept, där man känner sig mätt och nöjd efteråt, säger Carl Ullsten.

Malin Söderström, The Fishery and The Farm Family
Malin Söderström

Stockholms godaste fish and chips

På The Fishery hittar du fräscha rätter från havet som exempelvis fiskgryta, koreansk scampi och hot tuna melt, men även deras omåttligt populära fish and chips som serveras med luftfriterad potatis, cruditéer, dipp och citron.

 

– Att äta en helt nyfriterad fisk med vår goda batter som är både krispig och fluffig med god dipp är oslagbart, säger Malin Söderström.

 

På tisdagar erbjuder The Fishery dessutom “Taco Tuesday” med 20 procent rabatt på alla tacos.

Tidsbeställ din lunch via appen

The Fishery and The Farm Family har en egen app som du kan använda för att beställa din mat take away. I appen är det möjligt att välja tid för avhämtning vilket gör besöket ännu smidigare för dig som är på språng.

 

The Fishery and The Farm Family har öppet alla dagar i veckan.

Carl Ullsten, The Fishery and The Farm Family
Carl Ullsten