Jullinje: Mode & Skönhet

Stannar vid hållplatserna för små och stora paket till alla superhjältar, pysslare, lejontämjare och fotbollsspelare där ute.

Julklappstips inom mode & skönhet

Julen närmar sig och jakten efter de perfekta julklapparna är i full gång! På Gallerian hittar du ett brett utbud av gåvor som passar alla smaker och åldrar. Vi har samlat ihop ett gäng produkter som är säkra vinnare under granen i år.

 

Här har vi samlat de allra bästa gåvorna för de som älskar att uttrycka sig genom kläder eller smink. Allt från stilrena accessoarer till doftande överraskningar och produkter för en strålande hud. De bästa julklappstipsen inom mode och skönhet helt enkelt!

Neccessär i läder, Brothers

Kombinera stil med användbarhet och ge bort den här necessären i äkta läder! En snygg och praktisk gåva som passar för både vardag och resor. Fyll den till bredden med hudvård för en extra lyxig klapp.

Hoka Sneakers, Footlocker

För den sportige är ett par Hoka-sneakers den perfekta klappen! Riktigt stilrena skor som passar alla typer av aktiviteter. Dessutom kommer ömma ben vara för evigt tacksamma – de här skorna är riktigt bekväma!

Kylie Jenner Lip Kit och blush, Kicks Flaship Store

Hos KICKS finns smink för alla smaker och looks! Ska du ge bort en julklapp till en beautyfantast är Kylie Jenners serie ett säkert kort. Riktigt fina produkter av toppkvalitet!

Läderväska, MQ Marqet

Ska du ge en julklapp till ett modelejon med är osäker på vad hen klär i? Ge bort en accessoar istället! Den här väskan har en enkel med elegant design som passar för alla tillfällen, vardag som fest.

Örhängen, Pilgrim

Ett par vackra örhängen kan vara pricken över i:et till en redan snygg outfit. På Pilgrim finns smycken i alla färger och former, så även om du inte tror just dessa är rätt stil finns det ett stort utbud att välja bland!