Jullinje: Barn & Lek

Stannar vid hållplatserna för små och stora paket till alla superhjältar, pysslare, lejontämjare och fotbollsspelare där ute.

Julklappstips inom barn & lek

Julen närmar sig och jakten efter de perfekta julklapparna är i full gång! På Gallerian hittar du ett brett utbud av gåvor som passar alla smaker och åldrar. Vi har samlat ihop ett gäng produkter som är säkra vinnare under granen i år.

 

Här har vi listat leksaker och gåvor till barn som älskar att drömma stort. I våra butiker finns nämligen allt från trendiga leksaker till roliga spel och kreativa kit – allt för att få igång fantasin. Hitta den perfekta gåvan som får lekfullheten att flöda!

Hitster Music Card Game, Akademibokhandeln

Sällskapsspel är ju årets julklapp, så självklart har vi ett sånt med på listan. Just detta spel är inte bara är underhållande utan också perfekt för musikälskaren. Det kombinerar kunskap om musik med en rolig och interaktiv upplevelse.

Raketbordslampa, IKEA

En unik och lekfull bordslampa är en utmärkt present för barnet som drömmer om rymden. Lampan kan lysa i 7 olika färger så att den lilla astronauten kan välja sin egen favorit!

Frystorkat godis, Tasty America

Om ditt småsyskon, barn eller minikusin är en TikTok-lover är detta en rolig klapp att lägga i julstrumpan. De frystorkade godisarna är krispiga och fyllda med smak och kommer garanterat bli en söt hit!

Stor Squishmallow, World of Toys

En gosig och mjuk vän är en fantastisk gåva till familjens barn. Squishmallows erbjuder en rad olika figurer som blir den perfekta kramkompisen. Känn på den själv så förstår du vad vi menar!

Ryggsäck från Jordan, Stadium

Den här coola och sportiga ryggsäcken är lika praktisk som snygg – perfekt för allt från skola och utflykter till resor. Dessutom är den, tack vare sitt återvunna material, lite snällare mot miljön, så att både planeten och ditt barn kan tacka dig!