5 produkter för hemmet du inte vill missa

Klassiker, smarta möbler och smidig förvaring

Snygga möbler, smidiga förvaringslösningar och små men smarta redskap. Hos oss i Gallerian finns allt du behöver – och allt du inte visste att du behövde – till din absolut viktigaste plats. Här är fem saker till ditt hem du inte vill missa!

Pall HOLMSJÖ - IKEA

HOLMSJÖ från IKEA är en tidlös klassiker. I en ny tillfällig kollektion har IKEA återskapat möbeln som först lanserades 1963. En riktigt snygg pall som passar i alla hem!

Mobilhållare YUPPIENALLE - IKEA

YUPPIENALLEN är ett smidigt litet redskap för amatörkocken, lillebrorn eller resenären. Den gör vilken bärbar skärm som helst lite mer stationär, och tar knappt någon plats i väskan. Så smart!

Snurrbricka Lazy Susan - Clas Ohlson

Snurrbrickan Lazy Susan från Clas Ohlson är omåttligt populär och förvandlar varje stökigt kylskåp till ett härligt smörgåsbord. Få en överblick över alla såser och syltar, och slipp köpa hem dubbletter från mataffären nästa gång du handlar!

Noppborttagare - Clas Ohlson

Om dina möbler, plädar eller kläder behöver fräschas upp så är den här noppborttagaren din blivande bästa vän! Med tre olika blad är det en räddare i nöden för alla delar av hemmet.

Vattenflaska - Lagerhaus

Den hopvikbara vattenflaskan från Lagerhaus är enkel att ta med till gymmet eller utflykten, men tar upp minimalt med utrymme i skafferiet. Med andra ord är det den perfekta prylen för alla små kök.