Jullinje: Hem & Elektronik

Leder dig till gåvorna till alla inredare, technördar, gamers och prylgalningar i ditt liv.

Julklappstips inom hem och elektronik

Julen närmar sig och jakten efter de perfekta julklapparna är i full gång! På Gallerian hittar du ett brett utbud av gåvor som passar alla smaker och åldrar. Vi har samlat ihop ett gäng produkter som är säkra vinnare under granen i år.

 

Här hittar du klappar som får inredningsfantasten att jubla, tekniknörden att hoppa av glädje och prylgalningen att dra på smilbanden. Vi har handplockat de mest wow-iga gåvorna som kommer göra julen till ett sant äventyr för de som älskar att piffa upp hemmet, leka med den senaste tekniken och maxa prylsamlingen!

Instax Fujifilm Kamera, Clas Ohlson

Det här är en utmärkt klapp för alla som älskar att fånga ögonblicket! Kameran kombinerar modern teknik med den nostalgiska känslan av omedelbara foton. Perfekt för att på ett ögonblick skapa och dela minnen.

Meta Quest 3 VR Bärbart Headset, Elgiganten

Den här gåvan tar garanterat ditt syskon, din förälder eller vem som än får den på spännande äventyr! VR-headsetet ger en imponerande upplevelse och är en portal till en helt ny värld av spel, film och interaktiv underhållning.

Google Nest Högtalare, Kjell & Company

Med denna smarta högtalare förenklas livet! Den ger inte bara enastående ljudkvalitet utan fungerar även som en praktisk röststyrd assistent för att hjälpa till i vardagen.

Bordslampa STRIPE, Lagerhaus

Lampan STRIPE från Lagerhaus bidrar enormt till att öka mysfaktorn och kan förändra hela rummets atmosfär. Den finns i två olika färger, passar de flesta och skapar en personlig touch till hemmet!

Doftljus LUGNARE, IKEA

IKEA har tagit sina doftljus till en ny nivå. Det här ljuset är designat av Ilse Crawford och ger inte bara en underbar doft, utan är även en stilfull inredningsdetalj som passar de flesta rum och hem.