Shoppingguide Stockholm – 9 butiker i city du inte får missa

K-beauty i Stockholm
Yeppo & Soonsoo

Stockholm har ett svårslaget shoppingutbud. I Gallerian hittar du allt från de senaste internationella trenderna till svenska varumärken. Kom till oss och upptäck huvudstadens bästa shoppingupplevelse.

World of Toys

World of Toys är den största leksaksbutiken i Stockholm city och ett måste att besöka med barnen. Här hittar du ett stort utbud av klassiska och trendiga leksaker från både stora och små varumärken. Dessutom finns en sektion med klassiska nordiska leksaker som Pippi, Alfons, Lego och Mumin.

Yeppo & Soonsoo

Som en godisbutik för alla som älskar koreansk hudvård! Här hittar du allt du behöver till tiostegs-rutinen, välkänd koreansk SPF och makeup. Missa heller inte det stora utbudet av sheet masks. Här finns även ett stort sortiment av produkter som blivit hajpade på TikTok.

JD Sports

Athleisure när det är som bäst! Sneakers, kläder och accessoarer från kända varumärken som Nike, Adidas, Under Armour och många fler. Hitta de senaste släppen och ta din stil till nästa nivå på JD Sports.

 

Elgiganten Flagship Store

Techprylar för hela hemmet! Här hittar du bland annat ett stort utbud av mobiltelefoner, TV-apparater och coola gadgets. På plan 2 finns även en stor Apple-utställning med de senaste produkterna. Elgigantens flagship store är ett måste för dig som älskar elektronikprylar.

Kicks butik Gallerian
Kicks Flagship Store
World of Toys Gallerian
World of Toys

Kicks Flagship Store

Kicks flagships store är ett mecka för alla skönhetsjunkies därute. Här hittar du produkter för håret, huden, makeup från välkända varumärken. Dessutom finns ett stort sortiment av parfymer samt skönhetsbehandlingar för alla tillfällen.

MQ Marqet

På MQ Marqet hittar du allt du behöver för att skapa den ultimata garderoben. MQ har sedan 1957 varit en självklar butik för både herr- och dammode samt accessoarer från välkända svenska och internationella varumärken.

IKEA

IKEA mitt i stan! Här kan du upptäcka det mesta som Ikea har att erbjuda – från prisvärd inredning till de klassiska Ikea-köttbullarna. 8000 kvadratmeter fyllda med heminredning och andra prylar du inte kan vara utan. Här kan du även ta hjälp av specialister och inredningsdesigners för att planera ditt hem på bästa sätt!

Singular Society

Singular Society är en medlemsbaserad butik där du kan köpa premiumprodukter till självkostnadspris eller till ordinarie pris utan medlemskap. Här hittar du noga utvald inredning, mode och accessoarer från världens främsta leverantörer. Flaggskeppsbutiken hos vår granne MOOD är ett måste när du besöker Stockholm. Är du inte medlem finns produkterna även att köpa till ordinarie pris.

Adoore

Klädmärket Adoore startat av influencern Petra Tungården skapar plagg för både vardag och fest med den kvinnliga siluetten i fokus. Adoores populära klänningar har blivit en stor favorit tack vare sin eleganta design och bekväma passform. Du hittar Adoore hos vår granne MOOD.