För hemmet

Heminredning och hemelektronik mitt i city

Kom hem med något nytt till hemmet!

 

Du vet väl att du numera hittar allt du behöver inom heminredning och hemelektronik mitt i city? Här i Gallerian hittar du bland annat Sveriges första IKEA cityvaruhus med över 8000 kvadratmeter inredningsprodukter fördelade på tre plan. I Elgiganten Flagship store finns allt från de senaste TV-apparaterna till köksprylar, datorer och mobiltelefoner. Med aktörer som Clas Ohlson, Kjell & Co, Tele2 och Fix My Phone hittar du garanterat allt du letar efter hos oss, oavsett om det är en skruvdragare, en USB-kabel eller den senaste telefonmodellen. Så nästa gång du kommer till Gallerian för ett par nya skor, ett läppstift eller en lunchdejt – passa på att upptäcka något till hemmet!

Här ligger bland annat ett 8000 kvadratmeter stort Ikea-varuhus fyllt med både möbler och heminredning. Men du hittar även lekfulla inredningsdetaljer och prylar för både vardag och fest på Lagerhaus.

I Elgigantens flaggskeppsbutik finns allt från husgeråd till en ny dator eller mobiltelefon. Hos Clas Ohlson, Kjell och Company och Fix My Phone finns allt det viktigaste för att göra livet lite lättare. Oavsett om du ska köpa en ny laddare eller en skruvdragare.

Välkommen till Gallerian och utforska vårt stora utbud inom heminredning och hemelektronik.