Hemelektronik köpt i Gallerian Stockholm

Hemelektronik

Sugen på en ny TV eller en ny spelkonsol? Eller har du en mobiltelefon som krånglar? Då är ett besök i någon av Gallerians butiker för hemelektronik mitt i Stockholm ett måste.

Apple mitt i Stockholm

Visste du att Elgigantens flaggskeppsbutik ligger mitt i city? I butiken i Gallerian finns två våningar fyllda med de senaste tech-prylarna för att förenkla din uppkopplade vardag. Du hittar ett stort sortiment av mobiltelefoner men även viktiga prylar till hemmet som kaffemaskiner eller bluetooth-högtalare. Här finns även en stor Apple-utställning där du kan frossa i både Macbooks och Iphones. Dessutom är Elgiganten oberoende återförsäljare av mobilabonnemang så du kan alltid lita på att få den bästa dealen för dig.

Hemelektronik i city med service

Du kanske behöver en ny laddare eller nya hörlurar – bege dig då till Kjell och Company i Gallerian. Hos Nordens största återförsäljare av tillbehör till hemelektronik hittar du allt tekniskt du kan tänkas behöva. Dessutom finns kunnig personal alltid där för dig om du behöver hjälp med något som strular.

Hemelektronik