Heminredning

Borta bra men hemma bäst är ett gammalt slitet ordspråk. Men det stämmer ju faktiskt! Men fyra väggar gör inget hem, därför finns alla heminredningsbutiker du behöver i Gallerian – mitt i stan.

Ikea mitt i Stockholm

Till exempel har vi fyllt 8000 kvadratmeter med möbler och heminredning i Stockholm citys första Ikea-varuhus. Här hittar du ett brett utbud av heminredningsprodukter fördelat på tre plan. Allt fungerar precis som i en vanlig Ikea-butik: med hundra värmeljus för 59 kronor och köttbullar i cafeterian. Med hjälp av någon av våra specialister kan du beställa din nya säng eller planera ditt nya kök. Det finns inget tag själv-lager men större varor kan så klart levereras hem till dig. För dig som älskar återbruk och begagnat har Ikea öppnat en egen second hand-butik full med inredning billigt.

Pynt till kalaset och festen

Är du sugen på heminredning med glimten i ögat så har Gallerian en egen Lagerhaus-butik där du hittar fina inredningsdetaljer och småprylar – alltifrån färgglada ljus till vaser och belysning. Här finns detaljerna du behöver för både vardag och fest. Missa inte det stora utbudet av pynt till kalaset eller födelsedagsfesten.

Stor Clas Ohlson-butik i Gallerian

Eller varför inte glida in på Stockholms mest centrala Clas Ohlson-butik där du hittar allt det viktigaste till hemmet – från inredning till städprylar? Du har väl inte missat Clas Fixare? Där hjälper vi dig med allt du inte orkar ta tag i själv hemma, som att sätta upp gardiner eller fixa en kran som krånglar. Kom in i butiken så hjälper vi dig att organisera hemmet eller fullfölja dina byggprojekt. Enkelt och prisvärt.

I Gallerian hittar du allt för hemmet och hemelektronik.

Heminredning