Lunch Gallerian

Lunch

Välkomna till Gallerian för en riktigt god lunch i city. Här finns rätter för alla smaker, oavsett om du är sugen på något hälsosamt eller en smarrig burgare.

 

Nyttig lunch i city

Restauranger som serverar fräscha grönsaker, nyttiga proteiner och långsamma kolhydrater finns det gott om i Gallerian. Är du sugen på en klassisk sallad med mycket grönsaker finns bland andra Panini och The Fishery and Farm Family som både serverar god och näringsriktig lunch. Missa heller inte att testa Hawaii Poké där du kan beställa fräscha bowls med ditt val av protein.

Affärslunch centralt

Mitt i stan och nära till det mesta. Att boka in sin affärslunch på någon av våra restauranger vid Brunkebergstorg eller på Regeringsgatan är både trevligt och praktiskt. Här finns flera restauranger som serverar vällagad och smakrik affärslunch i en avslappnande miljö. På Tak njuter du av asiatisk lunch med utsikt över takåsarna, på Blanche och Hierta finns en härlig à la carte-meny och på Regeringsgatan 21 kan du unna dig god europeisk mat med asiatiska inslag.

 

Asiatisk lunch i Stockholm

Hos oss finns alltifrån sushi på Sushi Yama till indiskt på Indian Garden och såklart allt däremellan. Vill du ha något riktigt gott ska du besöka restaurangen Kasais systerkrog Kasai Kitchin. Här serveras de allra populäraste rätterna från den omtyckta restaurangen Kasai, fast i lite mindre och mer tillgängligt format.

Prisvärd lunch i city

Är du ute efter något prisvärt eller kanske något att ta med dig när du är på språng finns flera bra alternativ hos oss. I Gallerian kan du till exempel äta goda och prisvärda köttbullar på Ikea, en smarrig wrap på Wiggo eller en god macka på Subway. Välkomna!