Ta tuben till julen

Var du än befinner dig i Stockholm är det aldrig långt till Gallerian. Oavsett vilka klappar du letar efter, och om du är ute i god tid eller sista minuten, behöver du bara göra ett enda stopp för att lösa hela julen. Dessutom gör vi klappjakten enklare för dig, med egna jullinjer fyllda med klapptips, gratis paketinslagning och förlängda öppettider. Så hoppa på stans egen polarexpress och låt den ta dig till julens mest självklara destination!

UPPLEV JULEN I GALLERIAN

Kom in i julstämning genom att beskåda vår härliga och lekfulla juldekor som går under benämningen Stockholms juldestination. I årets tema som flörtar med stockholmsikoner, platser och saker som återfinns i staden, så har vi försökt få ihop en klassisk varm känsla med modern touch för att återspegla Gallerians urbana miljö.

JULEN I GALLERIAN:

  • Luciatåg 13 december kl. 12

Stanna upp i julhandlandet och lyssna på finstämda luciasånger. Onsdag den 13 dec kan du se och höra Luciakören Luminis på flera olika platser runt om i Gallerian. Start kl. 12.

 

  • Musikunderhållning

Under följande datum gästas Gallerian av julkörer som sjunger in julen: 3,10 och 17 december.

Paketinslagning

I paketinslagningsstationen på Kocks torg slår vi in dina klappar direkt. I julservicedisken vid entré Hamngatan lämnar du in klapparna och får ett sms när paketen är redo att hämtas.

 

Datum: 15/12-23/12
Tider:
vardagar kl. 11-20, lördag-söndag kl. 11-18, den 23/12 kl. 11-20

Julvärd som hjälper dig med julklappsinköpen

Mellan den 15-23 dec finns vår julservicedisk på plats som en hjälpande hand.

 

Här kan du få julklappstips, hjälp med att hitta till våra butiker eller någon annan fråga som har med julen att göra. Du har även möjlighet att lämna in det du handlat för att få dem inslagna till fina klappar. Du hämtar upp dina klappar när de är färdiginslagna – vi skickar ett sms. Vår julservice finns vid Gallerians huvudentré mellan kl. 12-19.

Julens öppettider

  • 23/12: extra julöppet kl. 10-21
  • Julafton 24/12: kl. 10-14
  • Juldagen 25/12: Stängt
  • Annandag jul 26/12: kl. 11-18
  • Nyårsafton 31/12: kl. 10-16
  • Nyårsdagen 1/1: Stängt
  • Trettondagsafton 1/5: 10-19
  • Trettondag jul 6/1: kl. 10-19

Stockholmsjul

Stockholmsjul är ett samverkansprojekt mellan City i Samverkan, Stockholms stad och fastighetsägarna som startades 2011 för att utveckla julbelysningen i Stockholm City. I vintermörkret har julbelysningen en viktig funktion för att skapa trivsel, trygghet och en kommersiell dragningskraft för verksamheter i Stockholms stadskärna.

Läs mer här.

Jullinjer - Raka spåret till klapparna

I Gallerians stora utbud hittar du allt för att checka av även de mest spretiga önskelistorna. Så för att du inte ska gå vilse i klappdjungeln har vi skapat vår egen juliga linjekarta.

 

Våra tre jullinjer med olika inriktning tar dig till butikerna du letar efter, och dem du inte visste att du letade efter. Längs vägen har vi valt ut tips på klappar för olika smaker som garanterat gör succé under granen.

 

Så välj din jullinje, hoppa på och låt klappjakten gå som på räls! Du hittar både kartan och tipsen här nedan.