KICKS Flagship Store

Kicks Flagship Store Gallerian
Öppet idag 10:00 - 20:00
Måndag 10:00 - 20:00
Tisdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 19:00
Söndag 11:00 - 19:00

Kicks Flagship store i Gallerian är en beautydestination som inte liknar någon annan. Med två våningar tillägnade skönhet med allt från makeup till hudvård och olika behandlingar är butiken en samlingsplats för alla som älskar skönhet.

1100 kvadratmeter fyllda med produkter för hud och hår, makeup och parfymer är drömmen för alla som älskar beauty. På Kicks Flagships store hittar du produkter från över 230 varumärken, samlat på ett och samma ställe.

– Det är ett beautymecka där du hittar allt du letar efter. Det är inte enbart en butik utan en upplevelse med genuin och personlig service. Hos oss får du hjälp med allt som har med skönhet att göra, säger Marcus Metsomäki, butikschef på Kicks Flagship Store i Gallerian.

Makeup, hårvård och hudvård från välkända varumärken

I butiken hittar du välkända varumärken i flera olika prisklasser. Kicks har bland annat ensamrätt på det populära varumärket Kylie Cosmetics, men du hittar även andra populära märken som exempelvis La Mer, Nars och Laura Mercier.

Boka din behandling på Kicks Flagship Store

Utöver det breda sortimentet av skönhetsprodukter erbjuder Kicks Flagship store även flera behandlingar. Här kan du boka allt från ansiktsbehandlingar till vaxning, klippning och brynbehandlingar. Dessutom kan du ta hjälp av en “personal beauty shopper” som vägleder dig i beautydjungeln.

– Vi har hudterapeuter, makeup-artister och doftexperter. Alla som jobbar hos oss har spetskompetens inom olika områden och vi hjälper dig att hitta produkter som är skräddarsydda efter dina behov, säger Marcus Metsomäki.

Stort utbud av parfymer

På Kicks Flagship store hittar du även ett stort utbud av dofter från exklusiva varumärken som Le Labo, Byredo och Jo Malone. Vill du hjälp att hitta rätt parfym kan du boka in en doftkonsultation som guidar dig till de perfekta dofterna.

– Hos oss kan du få hjälp att skapa en doftgarderob som passar din personlighet och din livsstil, säger Marcus Metsomäki.

Välkommen att besöka din butik för beauty i Stockholms innerstad.

Kontakta KICKS FLAGSHIP STORE:

010-188 54 00 www.kicks.se Boka behandling Instagram Facebook YouTube