Middag header Gallerian

MIDDAG I GALLERIAN

Romantiskt italienskt eller snabbt och smidigt på språng? Oavsett vilken typ av middag du vill äta har vi flera fin-fina alternativ.

 

Snabb middag i city

Vill du avsluta shoppingrundan med en snabb och god middag i city finns flera bra restauranger att välja bland runt Gallerian. Hälsosamt från Hawaii Poké eller Panini. Eller varför inte något smarrigt asiatiskt på Kasai Kitchin eller Sushi Yama? Subway och Wiggo är även de bra alternativ för dig som vill äta middag på språng.

Är du sugen på något snabbt och vällagat får du heller inte missa Malin Söderström och Carl Ullstens the Fishery and Farm Family. Där kan du beställa hälsosamma sallader, fiskrätter och mycket annat gott.

 

Pizza och italienskt i city

På Il Molo finns alla de bästa rätterna som Italien har att erbjuda. Pasta, pizza, skaldjur och charkuterier. Dessutom goda viner och italienska bakverk. Allt lagas från grunden med hjärtat. En perfekt tillflyktsort med härlig stämning mitt i storstadspulsen.

 

Barnvänlig middag i stan

Har du med dig barnen in till stan? Då har vi flera alternativ där hela familjen kan hitta något gott att äta. Vad sägs om en avslappnad och prisvärd middag på Ikea, eller supergoda hamburgare på Bastard Burgers? På prisbelönta Indian Garden kan både vuxna och barn njuta av traditionella indiska smaker. Självklart finns en barnmeny med milda favoriträtter.

Regeringsgatan 21 är ytterligare ett trevligt alternativ för middag både med och utan barn. Om du tar med dig barnen finns en barnmeny med klassiker som de små brukar tycka om.