Kicks butik Gallerian

SKÖNHET

Ett hälsosamt liv är att ta hand om både sitt inre och sitt yttre, och ha en lustfylld inställning till välmåendet, inifrån och ut. I Gallerian hittar du allt du behöver för att ta hand om ditt yttre. Från skönhetsbutiker till frisörer och nagelsalonger.

 

Fixa naglarna i city

Vill du passa på att fixa naglarna under shoppingrundan eller springa in lite snabbt efter jobbet är Gallerian alltid nära. På Pink Flower Nails på plan 4 erbjuds alla behandlingar för både händer och fötter. Piffa till dig med en manikyr eller kom in på en välgörande pedikyr.

Frisör mitt i Stockholm

Är det dags för en klippning? I Gallerian finns både Headspot och Creative Headz där du kan boka tid för hela familjen. Headspot är en av Stockholms största frisörkedjor som har ett brett utbud av hårvårdsprodukter med välkända varumärken som Redken, Davines och Kérastase. Hos Creative Headz kan du göra alla tänkbara behandlingar för ditt hår. Från klippning till färg eller extensions. Dessutom kan du boka styling inför helgen eller det viktiga mötet.

 

Köp smink och hudvård i city

Kom till Gallerian om du älskar smink och hudvård. Här hittar du bland annat Kicks Flagship store som erbjuder ett helhetskoncept inom smink, parfym, hudvård och hårvård. Personalen finns alltid redo att guida dig rätt.

 

Är du ute efter smink och hudvård till ett riktigt bra pris får du inte missa att besöka Normal. Här hittar du det mesta inom skönhet. Kom in och upptäck det stora utbudet inom hårvård, smink och hudvård för hela familjen.

Rituals och the Body Shop i Gallerian

Hos oss i Gallerian hittar du dessutom både Rituals och The Body Shop som är välkända varumärken inom hudvård och makeup. Dessutom finns trevliga produkter till hemmet såsom tvålar, doftljus och mycket mer.