Uteserveringar och takbarer

När solen äntligen skiner över Stockholm, finns det få platser som är lika trevliga som uteserveringarna och takterrasserna vid Brunkebergstorg. Här hittar du ett brett utbud av restauranger som erbjuder både god mat och en fantastisk atmosfär mitt i city.

 

Uteserveringar Brunkebergstorg

För matälskare erbjuder uteserveringarna vid Brunkebergstorg något för alla smaker. Här kan du njuta av allt från traditionell svensk mat till internationella rätter. Oavsett om du är ute efter en avslappnad lunch, en mysig middag eller en kopp kaffe i solen, har Brunkebergstorg något för dig.

HOBO:s uteservering är perfekt för dig som vill ta en Aperol Spritz i solskenet. Här kan du boka en födelsedagsfest med vänner eller ett sommarmingel med kollegorna för upp till 70 personer.

Hos Blanche och Hierta, som hör till hotel At Six, kan du äta lunch, brunch och middag eller bara ta ett glas med goda tilltugg. Här serveras rätter med en internationell touch och spännande viner. Den soldränkta uteserveringen är perfekt för en after work i city tillsammans med kollegorna.

The Fishery and The Farm Family har en trevlig uteservering som är öppen från lunch till kväll under de varmare månaderna. Här njuter du av goda sallader, fräscha fiskrätter och god dryck i en trevlig och avslappnad atmosfär.

Intill The Fishery and The Farm Family hittar du både Bastard Burgers och Hawaii Pokés uteserveringar som är perfekta att besöka för både lunch och middag. Goda burgare eller fräsch poké bowl – du väljer.

Visste du att Ikea har en uteservering på Jakobsgatan under sommarmånaderna? Här kan du njuta av Ikeas klassiska rätter, som till exempel de världsberömda köttbullarna. På Ikea i Gallerian kan du även beställa öl eller vin till maten.

 

Takbaren Stockholm under stjärnorna i city.
TAK/IMA
TAK
TAK

Uteserveringar på Regeringsgatan

Njut av indisk mat i solskenet hos Indian Garden Gallerian. Här hittar du klassiska indiska rätter och en stor dryckesmeny. På Indian Garden hittar du även en specialmeny för barnen, så att hela familjen kan njuta av god mat efter shoppingturen.

När vädret tillåter kan du äta din lunch eller ta en AW på uteserveringen hos Regeringsgatan 21, en modern bistro med fokus på europeisk mat med asiatiska inslag.

Takterrasser och takbarer i Stockholm city

Den fantastiska restaurangen TAK, där Skandinavien möter Japan i en oslagbar kombination, har en härlig takterrass som är öppen året runt. När vädret tillåter öppnas fönstren och dörrarna så att du och ditt sällskap kan slappna av i det härliga vädret. Här kan du njuta av somriga drinkar, bra musik och utsikt över Stockholm från den 13:e våningen. 

Stockholm under stjärnorna är citys i särklass främsta takterrass med festlig musik, stimmig stämning och oslagbara drinkar. Här kan du uppleva utsikten över huvudstadens takåsar på 50 meters höjd. SUS har öppet från och med den 12 april och håller öppet till sent inpå småtimmarna. Under specifika datum bjuder Stockholm under stjärnorna in till konserter och biovisning. Läs mer här! 

Varmt välkommen till uteserveringarna och takbarerna vid Gallerian och Brunkebergstorg!