Brunch header Gallerian

Brunch

På helgen byts frukost gärna ut mot brunch och självklart har vi flera bra alternativ för det hos oss i Gallerian. Här finns det mesta som gör helgen extra smarrig – från burgare till amerikanska pannkakor eller lyxigt japanskt.

 

Klassisk brunch i City

På den moderna bistron Regeringsgatan 21 serveras brunchklassiker hela dagen på helgen och till de små finns en särskild barnmeny. På Il Molo finns goda italienska delikatesser. Beställ från à la carte-menyn eller från caféet där du kan köpa goda italienska mackor och bakverk.

 

Japansk brunch i Stockholm

På Tak Izakaya vid Brunkebergstorg serveras en hel brunchmeny på helger. Där kan du välja och vraka bland olika japanska och asiatiska rätter, som till exempel sushi och sashimi, men även goda steambuns och friterad kyckling. Boka din helgbrunch redan idag.

 

Brunchburgare

En klassisk burgarbrunch är svårslaget. På Bastard Burgers hittar du Stockholms godaste streetfood-burgare. Med ett stort utbud av hamburgare lagade på svenskt kvalitetskött eller på veganska alternativ finns det något för alla. Missa heller inte deras goda shack fries och shakes – perfekt till helgbrunchen.