Personal Shopper

Behöver du inspireras och få hjälp att uppdatera garderoben med lite nytt? Då kan det vara läge att boka in en träff med vår Personal Shopper. Vår Personal Shopper Ariane Aflalo har stor erfarenhet av mode, styling samt ett säkert öga för vad som passar just dig. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare, mer hållbar garderob och har dessutom trevligt under tiden.

Samtliga tjänster sker med utgångspunkt i Gallerian men då Ariane är även är Personal Shopper i vår systergalleria MOOD Stockholm kan sessionerna kombineras med shopping från båda galleriornas utbud av butiker vilket gör att Ariane har en väldigt stor bredd när hon ska välja ut plagg för just din garderob.
Du kan boka en tid här måndag-lördag men hittar du ingen tid som passar din kalender kan du maila oss.

Tjänster

PERSONAL SHOPPING

Du får 3 timmar tillsammans med vår duktiga Personal Shopper och stylist Ariane där hon gör en analys av ditt behov och plockar fram förslag på kläder i butikerna som du sedan får prova på plats i Personal Shopper-rummet som finns i Gallerians systergalleria MOOD Stockholm. Hon hjälper dig med tips och råd för du ska tänka när du bygger din garderob.
Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på minst 3000 kr.
Tid: 3 timmar.

Du har även möjlighet att boka en digital konsultation. Efter ett inledande Facetime-samtal då du berättar om dina behov och önskemål, plockar vår Personal Shopper Ariane Aflalo ut förslag på produkter som hon tror kommer passa just dig och som du därefter får prova på plats i Personal Shopper-rummet som finns i MOOD Stockholm, en tid som passar dig. Om du vill boka en personal shopper-session digitalt via Facetime, vänligen maila; personalshopper@gallerian.se eller lägg in en kommentar vid bokning online.

PERSONAL SHOPPING OUTFITSTYLING

När du behöver hjälp med en outfit för ett speciellt tillfälle såsom en fest, ett event eller kanske ett viktigt jobbframträdande. I tjänsten ingår en kortare analys där vår Personal Shopper och stylist Ariane plockar ut förslag på kläder efter dina önskemål och behov.
Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på minst 2000 kr.
Tid: 1,5-2 timmar.
Plats: ni möts vid Infodisken i Gallerian på plan 3.

STYLINGTIPS

Under 1 timme med vårt proffs Ariane får du guidning inom de senaste modetrenderna, samt tips och råd gällande vilka klädesplagg och färger som passar just dig.
Pris 695 kr. Tid: 1 timme. Plats: ni möts vid Infodisken i Gallerian på plan 3.

TJEJKVÄLL

Du och 3-5 tjejkompisar kommer på den perfekta tjejkvällen/AWn på plats i Personal shopper-rummet i Gallerians systergalleria MOOD Stockholm. Ni bjuds på bubbel medan ni lär er om silhuetter, material och trender från vår Personal Shopper och stylist Ariane. Ni får även se hennes urval av husets bästa köp. Välkommen på en rolig och inspirerande kväll!
Pris: 3 pers 500 kr/person, 4-5 pers, 400 kr/person.
Tid: 2 timmar. Om ni önskar boka för 6 personer eller fler, kontakta Ariane på: personalshopper@gallerian.se.
Plats: Personal Shopper-rummet som finns på plan 3 i Gallerians systergalleria MOOD Stockholm.
OBS! Bokning av denna tjänst gäller bara mellan tiderna 18.00-20.00.

STYLING FÖR TVÅ

Du och dotter/mamma/vän kommer på en tjejkväll där ni får 3 timmar tillsammans med vår duktiga Personal Shopper och stylist Ariane som lär er om silhuetter, material och trender. Hon gör även en analys av era behov samt plockar fram förslag på kläder i butikerna som ni sedan får prova. Hon ger er tips och råd för hur ni ska tänka då ni bygger era garderober.
Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på minst 2000 kr/person.
Tid: 3 timmar.
Plats: Personal Shopper-rummet som finns på plan 3 i Gallerians systergalleria MOOD Stockholm.
OBS! Bokning av denna tjänst gäller bara mellan tiderna 10.00-19.00.

FÖRETAGSSTYLING: HUR MAN TOLKAR FÖRETAGETS DRESSCODE – FÖRELÄSNING

Många arbetsplatser har en bestämd dresscode, vilken kan upplevas svårtolkad och ibland kanske till och med tråkig. Vi vill göra det som är tråkigt och svårt, roligt och enkelt. Därför finns möjlighet att boka en föreläsning för era anställda, då Ariane kommer till kontoret för att under 1 ½ timme, guida och berätta om hur man tolkar företagets dresscode – hur man som man/kvinna ska tänka när man bygger en basgarderob för jobbet samt hur jobboutfiten kan varieras under de olika årstiderna. Föreläsningens innehåll kan givetvis anpassas efter särskilda önskemål/fokusområden etc.
Pris för 1,5 h föreläsning (samt förberedelser): 2500 kr.
Bokningsförfrågningar mailas till: personalshopper@gallerian.se