Infodisk

Välkommen till Gallerians Infodisk!

Känner du dig lite vilsen i Gallerian? Eller behöver du bara någon att fråga var du hittar skönhetsprodukter? Eller AA-batterier? Då är det till vår infodisk på plan 03 du ska vända dig. Här finns vår personal på plats för att hjälpa dig att hitta rätt bland våra butiker och restauranger. Om du vill utforska Gallerian på egen hand kan du hämta våra fina shoppingguider som enkelt visar dig allt vi har att erbjuda.

I anslutning till våra entréer hittar du också våra touchscreens där du kan få information och aktuella erbjudanden från våra butiker och restauranger.

I vår infodisk kan du snabbt och enkelt köpa Gallerians presentkort och få det i en fin presentask. Ett presentkort från Gallerian är den perfekta presenten att både ge bort och få. Presentkortet gäller i våra butiker, restauranger och caféer. Läs mer här!

Efter ett besök hos oss i Gallerian kanske du är nyfiken på vad resten av Stockholm har att erbjuda, i så fall ska du passa på att även plocka upp en Stockholmskarta eller fråga vår kunniga personal om Stockholmstips.

Du hittar infodisken på plan 03, vid Sergelentrén.

Öppettider
Mån–fre 10-20
Lör 10-18
Sön 11-18