En unik shoppingupplevelse hos nyöppnade DRMLND

Designa och skapa egna accessoarer

Den 17 februari öppnade DRMLND i Gallerian – en unik shoppingupplevelse och ett accessoarmärke som stödjer självuttryck.

Hos DRMLND hittar du tusentals pärlor, berlocker, spännen och dekorationer i alla regnbågens färger för att själv kunna designa och skapa egna accessoarer. Med obegränsade variationer kan besökaren skapa bland annat halsband, armband och mobilskal i en sociala medier-vänlig och pastellig drömvärld. Bakom DRMLND står Mikael Söderlindh, grundaren av Happy Socks och Häxan.

– Efter många år som flitig entreprenör har jag aldrig upplevt ett koncept som fått så snabbt genomslag som DRMLND. Den yngre målgruppen som vi vänder oss till konsumerar, delar och skapar på ett helt nytt sätt, och att se det i praktiken tvingar mig att omdefiniera min marknadsföringsbakgrund för att förstå de förändringar som har skett. Det känns helt rätt för oss att fokusera på nästa butik mitt i stan, där Gallerian bäst kan tillgodose våra behov av placering, varumärken och målgrupp, säger Mikael Söderlindh.

Du hittar DRMLND intill entrén Hamngatan. Pop up:en kommer finnas på plats vid i Gallerian året ut.