Hotell mitt i Stockholm

Hobo & At Six

Upplev hela vårt kvarter som vi kallar Urban Escape och bo på något av våra två hotell under din vistelse i Stockholm.

 

HOBO

HOBO är ett boutiquehotell vid Brunkebergstorg i centrala Stockholm – men det är mycket mer än bara ett hotell. HOBO är en idé om gemenskap. En plats där man bor, jobbar, skapar, lär och har kul ihop. 201 hotellrum, plus två barer, en eventyta, en klubb på helgerna, restaurangen och SPACEby, en popup-yta för samarbeten mellan lokala kreatörer, HOBO och gäster.

 

Läs mer och boka hotellrum här.

 

At Six 

Under 1900-talskiftet var Brunkebergstorg en gång mötesplatsen för Stockholms högsamhälle och kulturella elit. Med Hotel At Six på plats har torget återvunnit sin forna glans. Hotel At Six är en destination där modern konst, utsökt mat och enastående inredning möts för att skapa ett modernt lyxhotell i centrala Stockholm.

 

Hotel At Six erbjuder 343 hotellrum i centrala Stockholm – från rymliga standardrum till The Masterpiece Suite. Rummen på At Six innehar alla delar för att leva upp till förväntningarna av ett modernt lyxhotell.  Här kan du även koppla av och njuta av Stockholms bästa utsikt från takbarerna TAK och Stockholm Under Stjärnorna. Ta hissen upp från Brunkebergstorg till 14:e våningen och prova en signaturcocktail och asiatisk inspirerad mat på TAK eller den gatumatinspirerade menyn hos Stockholm Under Stjärnorna.

 

Läs mer och boka hotellrum här.