Sök inom

Sökresultat

 1. Creative Headz skönhet

  Professionella frisörer, härlig stämning, volym i högtalarna och en touch av rock’n’roll. Har du varit på en Creative Headz-salong vet du vad vi pratar om. Har du inte det är det hög tid att besöka oss!

 2. Cutters skönhet

  Cutters är ingen vanlig frisörsalong. Vi har ett unikt koncept baserat på tre faktorer: effektivitet, kvalitet och ett fast pris på 349kr oavsett kön eller längd på håret.

 3. Feed your skin skönhet

  På Fyspro erbjuder vi ett brett utbud av medicinska hudvårdsprodukter, medicinska ansiktsbehandlingar samt microblading. Våra produkter och behandlingar är utformade för att behandla hudproblem och bekämpa tecken på åldrande av alla slag.

 4. Headspot by Hair & Face skönhet

  Vi är Stockholms största frisörkedja och hos oss hittar du även ett brett utbud av hårvårdsprodukter.

 5. KICKS Flagship Store skönhet

  Välkommen till KICKS Flagship Store i Gallerian! KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och över 25 000 produkter från 300 varumärken.

 6. Normal skönhet

  Välkommen till Normal! Hos oss hittar du ett stort utbud av helt normala varor – till onormala priser. Normal säljer märkesvaror till fasta, låga priser inom personlig vård och hushållsartiklar, samt ett stort antal dagligvaror. Det är märkesvaror som du redan känner till och använder i badrummet, i köket och till rengöring – t.ex. L´Oréal, Gillette, Colgate och Ajax.

 7. Pink Flower Nails skönhet

  Five Five Nails är Sveriges snabbast växande nagelvårdsspecialist. Företaget grundar sig på ett koncept byggt av ett ledande amerikanskt företag, med över 700 salonger i världen. Vi utför allt från akryl och gelé till klassisk manikyr och spa-pedikyr. Välkommen in till oss!

 8. Rituals skönhet

  Med unik kombination av hudvård, kroppsprodukter, make-up och hemartiklar blandar Rituals modern teknologi med traditionella ritualer från Fjärran Östern. Resultatet är exklusiva och prisvärda produkter som förvandlar dina dagliga rutiner till mer meningsfulla ritualer.

 9. The Body Shop skönhet

  Vi är övertygade om att den enda vägen till äkta skönhet är den naturliga vägen – Nature’s Way. I våra produkter finner du därför de bästa ingredienserna naturen har att erbjuda. Välkommen in.