Sök inom

Sökresultat

 1. Bastard Burgers restaurang

  Det handlar om bra kött, bra bröd, grymma burgare! Vår grundidé är enkel, att servera den godaste streetfood burgare du har ätit! Du hittar Bastard Burgers på Brunkebergstorg i Gallerian.

 2. Blanche & Hierta restaurang

  Här möts noga utvalda lagrade druvor och rostade kaffebönor i perfekt harmoni. Kom för ett snabbt möte eller en aptitretande långlunch med vännerna. Titta förbi för middag, något litet att äta eller bara ett glas.

 3. Eggs Inc. restaurang

  Vi grundade Eggs Inc. - övertygade om att ägg är en av de bästa källorna till protein och vitaminer för din kropp. Vi vill inspirera till att äta ägg till både frukost, brunch, lunch och middag. Därför kan du finna all snabbmat du reda…

 4. Hawaii Poké restaurang

  Aloha! Hawaii Poké serverar smakrik och hälsosam snabbmat - den färskaste pokéskålen i hela Stockholm! Poké (poh-kay) är en utsökt rå fiskrätt som härstammar från Hawaii, med influenser från Japan och beskrivs bäst som sushi-sallad.

 5. IKEA Mat & Dryck restaurang

  Genom det nya restaurangkonceptet Mat & dryck kan du ta del av matupplevelsen som många förknippar med IKEA - så som köttbullar och cheesecake. Ät på plats, beställ take away eller köp hem produkter och laga själv. Oavsett om du som gäst är sugen på dagens lunch, en mumsig fika, något gott att dricka eller en trerätters middag så hittar du något som passar dig.

 6. Il Molo restaurang

  Inspirerande italiensk restaurang mitt i city, Il Molo! Med inspiration, influenser och dofter av Italien finns nu Il Molo i hjärtat av Gallerian. All mat lagas från grunden med magen och hjärtat. Allt från skaldjur, pasta, pizza, grillat, charkuterier, italienska bakverk och goda viner - ja kort och gott allt som vi själva tycker om.

 7. Indian Garden restaurang

  Njut av goda traditionella indiska smaker hos prisbelönta Indian Garden. På menyn hittar du de underbara indiska rätter som kyckling tikkamasala, goda kött- och lammgrytor, mängder av vegetariska rätter, tandorikyckling och färskt nanbröd. Indian Garden har dessutom blivit utsedd till Europas bästa indiska restaurang!

 8. Kasai Kitchin restaurang

  Kasai Kitchin är en modern japansk restaurang och cocktailbar som serverar kreativa japanska fusionrätter och välgjorda cocktails i en exklusiv miljö med livlig atmosfär.

 9. LETT restaurang

  Det tänker vi på när vi lagar gröna, färska och näringsrika rätter med kreativa smaker, som ska lägga sig lätt. Liksom när vi väljer närodlat och säsongens råvaror så långt det går, och tar hållbara val för att göra världen rätt.

 10. Panini Internazionale restaurang

  Det familjeägda företaget drivs av fyra bröder som har ett stort intresse för internationella rätter och nya serveringssätt. Oavsett om vi behöver en snabblunch så ska vi inte behöva kompromissa med vår hälsa eller smakupplevelser.

 11. Regeringsgatan 21 restaurang

  Regeringsgatan 21 – vardagsrummet mitt i hjärtat av Stockholm. Prova smaker från hela välden och drick något som känns rätt för stunden. Koppla av och bli omhändertagen. Njut av smaker som följer tid och rum.

 12. Sthlm under Stjärnorna restaurang

  På 50 meters höjd breder Stockholm under Stjärnorna ut sig på 1200 kvadratmeter med en svårslagen utsikt över stadens takåsar och vattendrag.

 13. Subway restaurang

  Kom in till Subway när du är sugen på något gott till lunch. Här hittar du ett stort urval av fräscha subs och sallader till bra priser. Du väljer själv storlek, bröd, dressing, grönsaker och tillbehör för att få en sub i din egna smak.

 14. Sushi Yama restaurang

  I södra delen av Gallerian, precis bredvid Din Sko, hittar du Sushi Yama. Ta en paus från shoppingen eller ta med hem när det är dags, testa vår sushimeny, ångkokta dumplings och bao buns i vår ombonade och grönskande miljö.

 15. TAK restaurang

  Från toppen 52 meter ovanför Brunkebergstorg med fokus på cocktails med nordiska och japanska smaker, musik & konst i världsklass och mat ifrån vår Izakaya. Allt detta för att kunna skapa Stockholms bästa stämning och atmosfär året om.…

 16. The Fishery and The Farm Family restaurang

  Ett fiskeri, Fishery, är någon som odlar och skapar produkter från havet och andra vatten. The Farm Family upplevs tillagat, vällagat, medvetet, smakrikt och allt i en snygg förpackning. Varmt välkommen till The Fishery and The Farm Family på Brunkebergstorg!