Sök inom

Sökresultat

 1. Bik Bok Mode

  Bik Bok har som mål att vara förstavalet för modemedvetna tjejer som följer de senaste trenderna och alla tvära kast inom modevärlden.

 2. Brothers Mode

  Hos Brothers hittar du den kompletta manliga garderoben: allt från välsittande kostymer och kavajer till t-shirts och underkläder. Stilen är i grunden klassisk och tidlös, men alltid kompletterad med säsongens rådande trender.

 3. Dedicated Mode

  Vi är ett hållbart klädmärke från Stockholm. Tidigare känt som Tshirt Store. Vi älskar kreativa designs och populärkultur. Men vi älskar vår planet ännu mer. Därför garanterar vi en ansvarstagande produktion som ställer både miljö och människors rättigheter i fokus. Vi jobbar med Ekologisk och Fairtrade certifierad bomull, återvunnen polyester och Tencel.

 4. Dressmann Mode

  Dressmann är Nordens största modekedja för herrkläder och täcker det totala klädbehovet för kvalitets- och prismedvetna män i alla åldrar. Vi erbjuder ett komplett sortiment, i god kvalitet och till marknadsledande priser.

 5. G-Star Raw Mode

  Sen starten 1989 har G-Stars filosofi alltid varit ’Just the Product’. Genom att blanda gediget hantverk med moderna trender har G-Star spelat en stor roll i jeansens evolution från arbetsplagg till moderiktigt vardagsplagg. Senaste åren har märket legat i framkant för att uppnå långsiktig hållbarhet ur miljösynpunkt.

 6. Gina Tricot Mode

  Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode för trendälskande kvinnor.

 7. Hollister Mode

 8. Intimissimi Mode

  Med sin unika kombination av kvalitet, romantisk stil och fantasi har Intimissimi fått en trogen kundkrets världen över. Välkommen in i butiken för att handla underkläder, kläder, nattplagg, tofflor och accessoarer.

 9. Ivyrevel Mode

  Hos Ivyrevel Archive pop-up store i Gallerian hittar du ett brett sortiment av exklusiva arkivplagg som säljs för första gången. Allt från trendiga modeplagg, skor och accessoarer.

 10. Jack & Jones Mode

  Välkommen till JACK & JONES. Om du gillar ett snyggt herrmode som erbjuder både eleganta och tuffa stilar, har du kommit till rätt ställe. Och det gäller särskilt om du delar vår passion för denim.

 11. KappAhl Mode

  Prisvärt mode för kvinnor, män och barn.

 12. Levi’s Store Mode

  Butiken för alla som älskar jeansoriginalet Levi´s. Stort utbud inom jeans och allt som hör till.

 13. MQ Mode

  På MQ drivs vi av lusten att välja ut det bästa av stil och mode för man och kvinna. Vi finns till hands för en modeintresserad publik och hjälper människor att hitta sin stil

 14. Nike Store Mode

  Du hittar Nike Store i mitten av Gallerian.

 15. Nordic Tech House Mode

  Shoppingklubben Campadre har slagit upp dörrarna till morgondagens handel med en datadriven pop-up i Gallerian tillsammans med Gigstr och Nordic Tech House. Här får du bland annat uppleva virtuella köer med hjälp av teknologi från Turn…

 16. Polarn O. Pyret Mode

  Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Som barn bär stolt på födelsedagskalas och nöter hårt i lekparken. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller.

 17. Superdry Mode

  Superdry - amerikansk vintagestil med japansk grafik och brittisk design. Det engelska klädmärket Superdry lanserades 2003 och finns idag i över 100 länder.

 18. The Shirt Factory Mode

  Allt vi gör utgår från en väldigt enkel filosofi – kärleken till skjortan. Det är den som gör att vi alltid hittar de finaste tygerna och aldrig kompromissar med några detaljer.

 19. Twilfit Mode

  Vi på Twilfit i Gallerian hjälper dig med rätt underkläder, både vad gäller storlek och modegrad.

 20. Vero Moda Mode

  Vero Moda representerar den moderna kvinnan som har en nyfiken attityd till mode och trender. Välkommen in till oss i Gallerian!