Sök inom

Sökresultat

  1. Clas Ohlson hem

    Clas Ohlson löser dina vardagsutmaningar! Med smarta, enkla och praktiska lösningar erbjuder vi de rätta produkterna till attraktiva priser. Hos Clas Ohlson kan du enkelt shoppa och få hjälp av kunnig personal. Vi hjälper våra kunder att lösa de små problemen inom bygg, el, multimedia, hem och fritid. Vi hjälper dig också att hitta de perfekta artiklarna för att komma igång med ditt hobbyprojekt, eller ladda verktygslådan för att lyckas med ditt projekt. Vi har utvalda produkter från kända varumärken som Co tech, Ryobi, Bosch, Kärcher, Tefal, Sony, Google, JBL, Stiga, Coline och Exibel.

  2. IKEA hem

    På IKEA Gallerian kan du köpa med dig ett stort sortiment av heminredningsprodukter och även handla från vår second hand-butik. Vi har nämligen fyllt 8000 kvadratmeter, fördelat på tre våningar, med massor av heminredning. Här finns inget tag själv-lager, så större artiklar kan levereras direkt hem. Genom det nya restaurangkonceptet Mat & dryck kan du ta del av matupplevelsen som många förknippar med IKEA.

  3. Lagerhaus hem

    Lagerhaus - we create happy places! På Lagerhaus hjälper vi dig att skapa ett personligt, trivsamt hem och inspirerar till glädje i vardagen. Största delen av sortimentet består av egen design, som ritas av vårt kreativa designteam i G…