Sök inom

Sökresultat

 1. Café Coppola café

  Coppola är ett café i Gallerian med utsikt mot Hamngatan och Sergels Torg. Här erbjuder vi en varm miljö, skön musik, bekväma fåtöljer och en italienskinspirerad meny med amerikansk touch.

 2. Edelweiss Café café

  Hos Edelweiss erbjuds en härlig atmosfär som pumpar i hjärtat av Stockholm – och ett brett utbud med allt från kalla och varma rätter samt goda efterrätter och glass att avnjuta.

 3. Espresso House café

  Espresso House är nordens ledande coffee shop-varumärke. Vi brinner för kaffe, människor och miljö – samt för att skapa världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst.

 4. Fabrique café

  Fabrique's konceptet är enkelt; vi bakar surdegsbröd med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Hela dygnet runt, långsamt, för hand - och i stenugn. Varmt välkomna till oss nere i Sergelgången!

 5. Frozen Yogurt Factory café

  Det första svenska self-service frozen yogurt-konceptet! Svenska godsaker som hjortron, geléhallon och pepparkakor blandade med klassiker. Du komponerar allt efter tycke och smak. Ta för dig av yogurten, välj toppings och betala sedan för vad kalaset väger, enkelt!

 6. Gateau café

  Gateau är mest kända för sina matbröd som bakas på surdeg och stenmalet rågmjöl. Bröden gräddas och sedan i stenugn, vilket ger en extra god skorpa. Här hittar du även goda bakelser och tårtor.

 7. Joe & The Juice café

  Hos Joe & The Juice i Gallerian serveras allt från färskpressade och snabbt mixade juicer till energizers för dig som behöver en extra energiboost på morgonen. Till lunch finner du härliga ”stress down” och en power shake innan det bär av till träningen.

 8. Jungle Juice Bar café

  Jungle Juice Bar erbjuder enkla och näringsrika juicer och smoothies. Perfekta för dig som behöver en måltid på språng eller en energiboost.

 9. Oolong Tea House café

  Här kan du bland annat smaka bubble tea och flera andra unika te-drycker. På menyn finns också matchabakelser och crepestårta i flera lager. Oolong Tea House grundades sommaren 2018, och är nordens första fashion tea house med inspirat…

 10. Vete-Katten café

  Bakom Vete–Kattens servering och kafferum finns en yta som är större än den som är till för gäster. Mjölet sitter i väggarna, och den söta doften av nygräddat bröd känns långt upp i de omgivande trapphusen i Gallerian. Det var någon so…