Sök inom

Sökresultat

 1. Akademibokhandeln övrigt

  Välkommen till Akademibokhandeln. Hos oss kan du få lästips och inspiration, besöka författarsamtal och signeringar, ta med barnen på sagostund och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Du kan välja och vraka bland ett brett sortiment av böcker, pappers- och kontorsvaror. Behöver du hjälp att välja så finns vi som jobbar i butiken nära till hands.

 2. Apotek hälsa

  Just nu har vi tyvärr inget apotek i Gallerian, närmaste apotek hittar du i Sergelgången.

 3. Bastard Burgers restaurang

  Det handlar om bra kött, bra bröd, grymma burgare! Vår grundidé är enkel, att servera den godaste streetfood burgare du har ätit! Du hittar Bastard Burgers på Brunkebergstorg i Gallerian.

 4. Becore Träning

  BECORE är den ledande boutique träningsstudion i Stockholm med internationella träningskoncept designade för en extraordinär träningsupplevelse. Megaformer och Cycle är lika roliga som effektiva klasser, där du kan förvänta dig snabba resultat och en härlig energi. BECORE har öppet 7 dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll, och med nästan 160 klasser i veckan hittar du alltid en tid för träning.

 5. Bik Bok mode

  Bik Bok har som mål att vara förstavalet för modemedvetna tjejer som följer de senaste trenderna och alla tvära kast inom modevärlden.

 6. Blanche & Hierta restaurang

  Här möts noga utvalda lagrade druvor och rostade kaffebönor i perfekt harmoni. Kom för ett snabbt möte eller en aptitretande långlunch med vännerna. Titta förbi för middag, något litet att äta eller bara ett glas.

 7. Borttappade saker service

  Borttappade saker som upphittats sparas under en vecka i vår Infodisk som du hittar i anslutning till Sergelentrén. Här kan du även lämna in borttappade saker som du hittar i Gallerian. Vi kan tyvärr inte ansvara för dina värdesaker. F…

 8. Brothers mode

  Hos Brothers hittar du allt du behöver inom herrkläder och manlig garderob: allt från basplagg som chinos, tröjor och skjortor till accessoarer, kostymer och säsongens nyheter.

 9. Café Coppola café

  Coppola är ett café i Gallerian med utsikt mot Hamngatan och Sergels Torg. Här erbjuder vi en varm miljö, skön musik, bekväma fåtöljer och en italienskinspirerad meny med amerikansk touch.

 10. Calzedonia mode

  Mer information kommer.