Sök inom

Sökresultat

 1. 157 Exchange mode

  Välkommen till Lager 157 nya koncept 157 Exchange. Här hittar du mängder av outdoorkläder för barn och ett unikt denimerbjudande. 

 2. Accent accessoarer

  Accent erbjuder ett komplett accessoarsortiment med väskor, handskar, scarves, bijouterier och solglasögon samt reseeffekter.

 3. Akademibokhandeln övrigt

  Välkommen till Akademibokhandeln. Hos oss kan du få lästips och inspiration, besöka författarsamtal och signeringar, ta med barnen på sagostund och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Du kan välja och vraka bland ett brett sortiment av böcker, pappers- och kontorsvaror. Behöver du hjälp att välja så finns vi som jobbar i butiken nära till hands.

 4. Apotek hälsa

  Just nu har vi tyvärr inget apotek i Gallerian, närmaste apotek hittar du i Sergelgången.

 5. Avolt teknik

  Avolt är en svenskbaserad designstudio som utvecklar och designar elektroniska föremål i en snygg skandinavisk design för hem, kontor, detaljhandelsmiljöer och allmänna utrymmen. Avolt grundades på tron ​​att varuelektronik kan vara va…

 6. Axelsons SPA hälsa

  Unna dig själv en dos av lyx och avslappning i vardagen hos AXELSONS SPA.  Axelsons SPA erbjuder en mängd olika massage, SPA-, kropps- och ansiktsbehandlingar.

 7. Bankomat service

  För att underlätta din shopping finns ett flertal bankomater på plan 03 i Gallerian. Dels mittemot café Coppola, vid Forex som ligger bakom Clas Ohlson och i mitten av Gallerian bredvid Life-butiken.

 8. Bastard Burgers restaurang

  Det handlar om bra kött, bra bröd, grymma burgare! Vår grundidé är enkel, att servera den godaste streetfood burgare du har ätit! Du hittar Bastard Burgers på Brunkebergstorg i Gallerian.

 9. Becore Träning

  BECORE är den ledande boutique träningsstudion i Stockholm med internationella träningskoncept designade för en extraordinär träningsupplevelse. Megaformer och Cycle är lika roliga som effektiva klasser, där du kan förvänta dig snabba resultat och en härlig energi. BECORE har öppet 7 dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll, och med nästan 160 klasser i veckan hittar du alltid en tid för träning.

 10. Beyond Retro mode

  Hos Beyond Retro hittar du ett brett urval av handplockade vintagekläder för alla typer av människor. Vi spenderar sommaren i vår nya pop up-butik i PUSH med att visa hur kul det är att shoppa återvunna kläder. Utbudet består av fräsch…