P.U.S.H

Interaktiv karta

Vrid mobilen till landskap for att kunna ta del av kartan

P.U.S.H, som är en förkortning för Performance Urban Sk8 House är en unik satsning för skateboardintresserade i alla åldrar.  P.U.S.H är en ny urban mötesplats där du som besökare har möjlighet att åka skateboard, uppleva konst och musik, lyssna på föreläsningar samt träffa varumärken. 

P.U.S.H ligger på våning 4, en trappa upp ovanför huvudentrén från Hamngatan. P.U.S.H kommer att ha öppet under Gallerians ordinarie öppettider. Entrén ligger på 60 kronor. Alla är välkomna men personer under 16 år behöver tillstånd från målsman. Upplevelsen ska inte bara tilltala de redan frälsta åkarna utan också nybörjare i alla åldrar.

P.U.S.H har skapats av nätverket bakom det svenska innovationsbolaget Performance Sk8 och syftar till att stärka barn- och ungdomars självkänsla genom att erbjuda en trygg, social plats där de kan mötas kring ett gemensamt intresse. Tillsammans med sampartners kommer ytan att fyllas med nytänkande aktiviteter som ska gör skillnad för ungdomar både på plats samt runt om i världen. 

Varje torsdag mellan kl. 18.00-20.00 har P.U.S.H tjejskate på plats. Mer information om kommande program och aktiviteter finns på www.pushsthlm.com

Öppettider
Mån-Fre 10-20
Lör 10-18
Sön 11-18