Regeringsgatan 21

Regeringsgatan 21 – vardagsrummet mitt i hjärtat av Stockholm. Prova smaker från hela välden och drick något som känns rätt för stunden. Koppla av och bli omhändertagen. Njut av smaker som följer tid och rum.

Har haft flera dialoger med våra restauranger och vi har gemensamt fattat beslutet att upphöra med kvällsöppet från och med nästa vecka och tills vidare på grund av rådande situation. Kan ni tillse att information plockas bort i entréer, flaggor, info i våra kanaler etc. efter fredagens kvällsöppet samt avboka extra vakterna så vore jag tacksam. Är det något mer vi behöver göra?

RESTAURANGEN
På Regeringsgatan 21 fokuserar vi på Europeisk mat med inslag av Asien. Med råvaran i fokus följer vi alla säsonger. Luncherna är vällagade från grunden och på kvällarna serverar vi små och mellanrätter. Helgerna har vi à la carte brunch hela dagen, här kan du välja bland klassiker eller våga prova något nytt.

AFTERWORK
Kom förbi och koppla av i baren hos oss. Vi har afterwork 7 dagar i veckan, men på fredagar kryddar vi till det med dj:s för den bästa början på helgen. Grym stämning, härliga cocktails och en massa goda smårätter.

Afterwork 15:30 och DJ:s på fredagar från kl 16:00.

Du hittar Regeringsgatan 21 i mitten av Gallerian på Kockstorg, välkommen!