Tre vårtrender för herrar

Dagarna blir allt ljusare, precis som färgerna i garderoben. Vi har spanat på det hetaste vårmodet från catwalken och hittat snygga plagg från Brothers som matchar trenderna. Dessutom har Brothers just nu ett bra erbjudande till dig som vill uppdatera stilen: köp minst två varor och få 20% på hela köpet. Hämta erbjudandet här!

Denim on Denim

Att våren kommer med denim är knappast ovanligt, men i år är det extra trendigt. Våga köra en hel look med bara denim – gärna i olika nyanser. 

Jeans Barton, East West 699 kr. 
Jeansskjorta, East West 699 kr.

Tropical vibes

Efter några månader med lite kallare klimat är det härligt när vårmodet höjer temperaturen. Skjortor med retro-inspirerade tryck, gärna i härliga färger och utility-skjortor i ljusa toner finns båda med bland herrmodets vårtrender. 

Skjorta Ryan, The Tailoring Club 799 kr.
Skjorta Mitchell, East West 599 kr.

Våga rosa!

Overshirts är superpopulärt och denna i denim är perfekt för dig som är mån om att hänga med. Just nu är den kanske lite kall att använda som enda jacka, men så snart vårsolen värmer blir det din bästa följeslagare. Vad som är väldigt praktiskt är också att denim passar till allt! För extra stilpoäng – addera en rosa detalj. Rosa är nämligen en av vårens hetaste färger.

Overshirt Norton, The Tailoring Club 1799 kr.
Jeansskjorta, East West 699 kr.
Näsduk, Amanda Christensen 299 kr.

Publicerad: