Träna hemma i skor från Nike

Det är många som väljer att träna hemma just nu men det gör inte vikten av rätt utrustning mindre. Kanske går du i tankar att hitta nya träningsskor som tar din träning till nästa nivå? I Nike Store finns ett brett utbud av skor för olika sorters träning och butikens experter hjälper dig gärna att hitta rätt. Vi kan dessutom plocka ihop din beställning och leverera hem till dig redan samma dag! Läs mer om gratis hemleverans och hur du använder tjänsten här

Nike Air Zoom SuperRep

Den helt nya modellen Nike Air Zoom SuperRep är framtagen för högintensiv träning (HIIT) och cirkelträning som faktiskt går alldeles utmärkt att göra hemma. Behöver du lite inspiration för att komma igång? Ladda ner Nikes app där du kan ta del av massor träningspass du kan göra på egen hand hemma. Välj mellan olika färger i både dam- och herrstorlekar – några av färgerna är dessutom just nu rabatterade med 30%. 
Ord. pris 1299 kr och nu 910 kr.

För henne

För honom

Metcon 5 

Metcon 5 är en av butikens storsäljare när det kommer till träning inomhus. Skorna är gjorda för att hjälpa dig att stå stabilt trots tunga lyft och övningar som squats. Det är en sko som också funkar bra för dig som gärna tränar crossfit. Skorna finns i flera färger i både dam- och herrstorlekar och just nu får du 30% rabatt på utvalda färger. 
Ord. pris 1399 kr och nu 978 kr.

För henne

För honom

Publicerad: