Test av kanelbullar

Osäker på var du ska köpa eftermiddagsfikat? Lugn, vi hjälper dig! Vi har ätit oss igenom en del av kanelbullarna som finns hos våra caféer och restauranger. Här berättar vi hur det smakade!

Vete-Katten

Först ut i testet är Vete-Kattens kanelbulle och vi blir inte besvikna! Den är saftig och har en bra smak av kanel. Den är inte så söt och passar därför perfekt för dig som gärna äter en kanelbulle med lite mindre sötma.
Pris 29 kr.

Wow! Vi hade nog aldrig kunnat gissa att den här kanelbullen var vegansk. Det enda som skiljer den från Vete-Kattens “vanliga” kanelbulle är att den veganska varianten rent estetiskt är lite högre i formen. I övrigt är bullarna väldigt lika i smak och konsistens.
Pris 29 kr.

Gateau

Kanelbullen från Gateau har en lite mer framträdande smörsmak, något som vår testpanel verkligen gillade! Den är saftig och har en bra smak av kanel. En go bulle helt enkelt! 
Pris 32 kr.

Fabrique

Letar du efter en kanelbulle med mycket kanelsmak ska du satsa på en från stenugnsbageriet Fabrique. Deras bulle är saftig och ordenligt kryddig på ett bra sätt!
Pris 33 kr.

Regeringsgatan 21

Okej, nu lämnar vi de traditionella kanelbullarna och testar Regeringsgatan 21s efterätt med panko- och cornflakespanerad friterad vaniljglass, smaksatt med kanel- och kardemummabullar på ett täcke av vispad panacotta. Till det karamelliserade äpplen och hassselnötter. Den är långt ifrån en vanlig kanelbulle men väldigt god – perfekt för dig som gärna testar något nytt! 
Pris 95 kr.

Publicerad: