Elgigantens flaggskeppsvaruhus finns nu i Gallerian

Fredagen 22 april öppnade Elgiganten ett flaggskeppsvaruhus i Gallerian innebärande ett helt nytt butikskoncept med techprodukter i fokus. 

Nu har Elgigantens storsatsning i form av ett nytt flaggskeppsvaruhus på 1 400 invigts. Varuhuset kombinerar den digitala och analoga shoppingupplevelsen och har egen entré från gatuplan i korsningen Regeringsgatan och Hamngatan samt ytterligare en entré inne i Gallerian. Merparten av butiksytorna återfinns på plan 4, en våning upp från gatuplanet. 

Det nya varuhuset bygger på ett helt nytt koncept med techprodukter i fokus och kommer att erbjuda spännande lösningar både för privatkunder och företag. Den analoga butiksmiljön kommer att möta det digitala vilket skapar helt nya förutsättningar för kundupplevelsen då man kan kombinera alla kanaler på sina villkor. Med etableringen i Gallerian utökar Elgiganten också sin B2B närvaro i city. 

Elgiganten Gallerian omfattar även en reparationsverkstad med en rad olika tjänster. Här kan kunder bland annat få hjälp med att förlänga livet på sina produkter men också återvinna elektronik.

Välkommen förbi! 

Publicerad: