Smaksemester

Sugen på en smakstart på din Stockholmssemester? Här har vi packat det bästa från vårt skafferi till din picknick – och med dessa delikatesser som sällskap går du till sjöss, för att kort därefter landa där Fjäderholmarnas natur står för bästa möjliga inramning till ditt njutande.

Pris och innehåll:


För 550 kr får du sallad från The Fishery & The Farm Family, macka från Il Molo, efterrätt från Vete-Katten samt kaffe och bulle från Gateau. Avvikelser för innehållet kan förekomma beroende på utbud.

Så här reser du:

1. Nybrokajen. Promenera till Nybrokajen och hoppa på båten till Fjäderholmarna.

2. På båten. Rätt #1 – Resan går snabbt, men du hinner med en aptitretare i form av kaffe och bulle.

3. Fjäderholmarna – Trädgården. Rätt #2 – Gå till Trädgården, mitt på Fjäderholmarna. Bred ut picknickfilten och njut av din sallad.

4. Fjäderholmarna Solklipporna. Rätt #3 – Gå till östra sidan av ön och slå dig ner på klipporna och smaka på Il Molos macka.

5. Innan hemfärd. Om du inte har bråttom hem rekommenderar vi att du passar på att upptäcka och utforska ön, som stoltserar med stadsnära skärgårdsmiljö. Här bedrivs dessutom olika former av verksamhet i hantverksbodarna – och både båt- och fågelintresserade kan få sitt lystmäte här. På Fjäderholmarna finns ett museum med föremål från skärgårdsfartyg och ett fågelliv som inte går av för hackor. 

Här kan du ladda ner en karta att följa.

Psst! Du vet väl att du kan beställa paketresan direkt hem till dörren? Läs mer om vår hemleverans här!

Publicerad: