Skydda synen med stil

Synsam har fått in massor av nyheter – både uppdaterade klassiker och helt nya modeller för dig som gärna tar ut svängarna! Synsam erbjuder just nu 25% på alla solglasögon så passa på att köpa säsongens snyggaste solskydd. Här är tips på fyra olika modeller från Gucci, Fellepini, Michael Kors och Marc Jacobs.

Ser du något du gillar? Använd gärna vår hemleverans! Den är helt gratis och vi leverrar din beställning redan samma dag. Läs mer om den här!

Våga satsa på en röd kvadratisk båge från italienska Gucci! Vad som gör bågen extra rolig att använda är det snygga fodralet som verkligen piggar upp innehållet i din handväska.
Ordinarie pris 2149 kr.

Känn dig glamourös i klassiska cat-eye-formade solglasögon från Michael Kors. Det här är en stark favorit som passar alla åldrar och tillfällen. 
Ordinarie pris 1699 kr.

Runda rosa bågar med gulddetaljer och spegelglas från Fellepini funkar lika bra på stranden som på en stadspromenad genom Stockholm. Det bästa med spegelglas? Ingen ser vad du har i kikaren. 
Ordinarie pris 1449 kr.

Om svart är din färg kan vi verkligen rekommendera dessa prisvärda solglasögon från Marc Jacobs. Perfekt om du bara vill ha något enkelt och tidlöst att skydda ögonen med!
Ordinarie pris 1149 kr.

 

Publicerad: