Skicka böcker till en vän!

Finns det någon som du inte kan träffa just nu som du saknar extra mycket? Skicka lite omtanke i form av bra läsning! Vi har spanat in topplistan hos nyöppnade Akademibokhandeln och tittat närmare på de fem mest populära titlarna just nu. 

Här kan du läsa mer om hur du gör för att skicka läsning till en vän eller hem till dig, redan idag!

1.

Den mest poopulära boken på Akademibokhandeln i Gallerian är ”Krokodilväktaren” av danska Katrine Engberg. Det är en spännande kriminalroman som utspelas i Köpenhamn och kantas av hämd och svek. 
Pris 95 kr.

2.

Christian Unges roman “Går genom vatten, går genom eld” handlar om akutläkaren Tekla som bor och jobbar i Stockholm. I sin yrkesroll är hon utåt sett proffsig, men på insidan bär hon mörka hemligheter från en tuff uppväxt. Tekla har en speciell förmåga – hon minns allt och kan inte glömma något. En egenskap som kan bli farlig för andra och henne själv. DNs recensent skrev: "Kring offret väver Christian Unge en komplex och stundtals mycket spännande berättelse där sjukhuspolitik möter kriminella nätverk och snåriga familjestrukturer." 
Pris 95 kr.

3.


"Herravälde” av Elin Olofsson är berättelsen om Alice som år 1921 tvingas kliva in i rollen som direktör i sin makes ställe. Hon märker då att allt han byggt upp är ett luftslott och att ingen går att lita på. Romanen handlar om tre kvinnors kamp för frihet, en kamp som till slut påverkar riksdagsvalet. 
Pris 95 kr.

4.

Amanda Svensson har skrivit en ny roman om vad som händer när en familj faller isär och tryggheten som försvinner. “Ett system så magnifikt att det bländar” är en berättelse om just familjerelationer och tre syskon som försöker hitta tillbaka till varandra. 

SvDs recensent skrev: "knasig, surrealistisk och alldeles underbar roman med stora frågor om livet.”
Pris 95 kr. 

5.

På 5:e plats hittar vi Nina Wähäs bok “Testamente” som var nominerad till Augustpriset 2019. "Hon är så bra att jag blir vansinnig." skrev Expressen om romanen som berättar om en familj med en stor hemlighet hängandes över dom.
Pris 95 kr.

Publicerad: