Träningstrender från JD Sports

JD Sports i Gallerian har samlat information om de hetaste träningstrenderna för 2021 och i dagens lucka delar de med sig av sin trendspaning. Läs vidare och låt dig inspireras, listan innehåller något för alla!

🏓 Padel

En träningstrend som slog ner som en blixt under förra året och som tros kommer fortsätta stiga i popularitet även detta är padel. Inomhus- och utomhusträning för hela kroppen i form utav en tennisplan, en liten boll och en racket.

🧘‍♂️ Yoga & mental träning

En träningstrend som aldrig går ur style är yoga - träningsformen för både den fysiska och mentala hälsan. Tänd alla doftljus du har, rulla ut en mjuk matta och sätt på ett yogaprogram på YouTube om du föredrar att vara hemma- eller börja med en nybörjarklass på gymmet.

🏋️‍♀️ Fria vikter & kroppsvikt

Nu under pandemin så kan kön till gymmet vara lång i och med restriktioner och i vissa fall kanske gymmet till och med är stängt. Då passar denna nya träningstrend in perfekt, nämligen hemmaträning. Det finns många appar att inspireras av för att sätta ihop ett pass själv. Börja smått och sätt ett mål att träna 30 minuter två gånger i veckan, för att sedan utöka när du känner dig starkare.

📱 Tech-träning

En träningstrend som är väldigt inne i år är tech-träningen - att föra statistik på hur mycket man rör på sig i antingen mobil eller med en smart watch. På mobilen finns vanligtvis en app som heter hälsa, där man kan följa hur många steg man tagit, mäta pulsen och säkerställa att man dricker ordentligt. Ett perfekt verktyg att använda sig utav för att få stenkoll på sin fysiska aktivitet!

🌲 Bli ett med skogen

När snön smält bort blir det enklare att använda sig utav naturen för att träna. Denna träningstrend är fantastisk och att ge sig ut på en lång skogshajk är toppen för välmåendet. Välj avstånd och terräng beroende på vad du känner för, packa med dig en matsäck, ta med en kompis och ge dig ut.

På JD Sports hemsida kan du läsa mer. Klicka här för att komma dit!