Leksaker och spel för hela familjen

Just nu tillbringar många av oss mycket tid hemma och ibland kanske det känns svårt att hitta på nya, spännande aktiviteter. World of Toys har ett otroligt brett sortiment av leksaker och spel för barn och vuxna i alla åldrar. Dessutom kan vi plocka ihop din beställning åt dig och leverera redan samma dag. Vi har valt ut några favoriter från butiken, men ring gärna 0709-749633 så hjälper vi dig att hitta precis det du söker.

Med Geomag (299 kr) är det bara fantasin som sätter gränserna! Använd de magnetiska delarna för att sätta ihop olika konstruktioner. Geomag är stressreducerande och hjälper till att öva upp fingerfärdighet samtidigt som det stimulerar kreativitet. Rekommenderas från 3 år och uppåt.

Bygg en egen väderstation med det här kitet från KidzLab (159 kr). Lär dig att observera vädret och att göra egna väderprognoser. Rekommenderas från 8 år och uppåt.

Har du testat 3D-pussel än? Om inte kanske Eiffeltornet i 84 delar från Tactic är en perfekt början. Beställ hem med vår nya leveranstjänst och du har minst 4 timmars garanterad underhållning.

Det klassiska spelet Alias finns också i en speciell version anpassad för hela familjen (349 kr). Perfekt inför påskens mysiga hemmakvällar kring soffbordet. Spelet rekommenderas för deltagare från 7 år.

Gör det digitala spelet analogt! Släpp skärmen och låt händerna jobba med detta Minecraft-LEGO (619 kr). Rekommenderas från 8 år och uppåt.

Publicerad: