Hudvårdsfavoriter från Kicks Flagship Store

Unna dig själv en ansiktbehandling – hemma! Ja, okej det blir inte riktigt samma sak som när proffsen på salong får göra jobbet men om du inte har möjlighet eller vill lämna hemmet har vi fått några tips på produkter av experterna på Kicks Flagship Store.

Vill du beställa hem något från Kicks redan idag? Vi erbjuder gratis hemleverans från alla våra butiker, läs mer om det här!


Sov bort torr hy med någon av dessa fuktmasker som under natten tränger in i huden och låter dig vakna upp återfuktad. Smidigt, eller hur?
Clarins MyRe-Charge Relaxing Sleep Mask, 275 kr.
Origins Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask, 235 kr.

Nyckeln till en hy med glow är en bra exfoliering. Antingen kan du använda en exfolierande toner som denna superpopulära från Pixi med retinol som hjälper till att minska fina linjer och samtidigt ge fukt eller en mer traditionell ansiktsmask. Peter Thomas Roth är ett välkänt märke för många hudvårdsintressrade och just denna mask verkar exfolierande och efterlämnar ett härligt glow.
Pixi Retinol Toner, 299 kr.
Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask, 695 kr.

Sheet masks har sitt ursprung i Asien men är numera nästan en hygienfaktor hemma hos den som intresseras av hudvård. Det finns många olika typer av sheet masks men något som de alltid har gemensamt är att de kommer i en smidig engångsförpackning som gör det enkelt att alltid dosera rätt. Tänk på att du inte ska tvätta ansiktet efter du använt en sheetmask utan istället följa upp med din vanliga dag- eller nattkräm.
Sheet masks från Kicks Beauty 99 kr/st.


Glöm inte SPF! För att huden inte ska skadas av solens starka UV-strålar bör du använda solskydd för ansiktet året runt, speciellt om du använder exfolierande produkter med syror. Dessa är två favoriter hos både personalen och kunderna på Kicks Flagship Store.
Kiehls Ultra Light Daily UV Defense SPF50, 465 kr.
Clinique SPF50 Mineral Sunscreen, 270 kr.

Publicerad: