Djurgården all inclusive

För dig som vill resa storstilat och inte spara på semesterkrutet överhuvudtaget erbjuder vi en paketresa med extra allt. Upplev fantastiska Djurgården, via pampiga Strandvägen på elscooter. Och självklart har vi packat bara det bästa vi har att erbjuda som matsäck, så du kan maxa njutningen hela dagen. 

Pris och innehåll:

För 1250 kr får du hjälm, ryggsäck samt lyxig picknick-mat. Avvikelser för innehållet kan förekomma beroende på utbud.

Så här reser du:

1. Hamngatan. Hyr en elscooter, som ju finns typ överallt. Kör från Gallerian mot Djurgården via Hamngatan och längs med Strandvägen, samt vidare över Djurgårdsbron. Här ligger även Nordiska Muséet.

2. Djurgården. Sväng till vänster genom Djurgårdsporten eller Lusthusporten – och kolla in de majestätiska villorna här.

3. Rosendals slott. Efter att du sett dig mätt kanske hungern gör sig påmind. Gör en avstickare till Rosendals slott och picknicka i slottsträdgården.

4. Mot Blockhusudden. Kör vidare till Prins Eugenes Waldemarsudde – och sen raka spåret till Thielska Galleriet på Blockhusudden och kolla lite konst som efterrätt. På plats vid vattnet rekommenderar vi ett bad, innan det blivit dags att susa in mot stan igen.

Här kan du ladda ner en karta att följa.

Psst! Du vet väl att du kan beställa paketresan direkt hem till dörren? Läs mer om vår hemleverans här

Publicerad: