Beställ takeaway

Du vet väl att det går alldeles utmärkt att beställa takeaway från våra restauranger och caféer? Några av dem erbjuder även hemleverans!

Il Molo

Vem gillar inte italienskt? Beställ goda klassiker från Il Molo att ta med hem! Just nu erbjuder de 15% på all takeaway.

Telefon: 08-20 36 30

Regeringsgatan 21

Här serveras vällagad lunch och middag med smaker från hela Europa och inslag av Asien. Beställt enkelt och få maten leverad utanför din dörr med Wolt!

Hawaii Poké

Fräscha poké bowls finns hos Hawaii Poké på Brunkebergstorg. Beställ och ta med direkt från restaurangen eller få maten levererad till dörren med Uber Eats.

The Fishery & The Farm Family

Färsk fisk av hög kvalitet och fräscha sallader är lite av The Fishery & The Farm Familys signum. Beställ via deras app så får du 25% på all take away. 

Coppola Café

På Coppola finns allt från vällagade varma rätter till fräscha sallader och fika. 

Telefon: 08-24 60 40

Eggs Inc.

Hälsosam och mättande snabbmat med eggstra allt finns hos Eggs Inc. Den äggbaserade restaurangen har massor av spännande rätter som går lika bra att ta med som att äta på plats. 

Le Croissant

Oavsett om du är sugen på en fika eller något matigare finns många alternativ hos franska Le Croissant. 

Telefon: 073-955 31 15

Bastard Burgers

Sugen på en ordentlig burgare? Då är det från Bastard Burgers du ska beställa maten. Kom förbi och beställ takeaway eller använd Foodora eller Wolt för hemkörning.

Tak

Beställ takeaway eller hemleverans av den fantastiska maten från asiatiska TAK Stockholm. Här hittar du hela menyn!

Publicerad: