Ät frukost i Gallerian

Har du tröttnat på den torra müslin och ostkanten där hemma? Unna dig en god frukost hos oss istället! Vi har många olika typer av frukost så vi är rätt säkra på att det finns något som passar just dig. Vi har testat utbudet hos Blanche & Hierta, Il Molo och Vete-Katten. Läs mer om vad du kan hitta på deras menyer här!

Il Molo

Italienarna älskar sina charkuterier, och det gör också Il Molo. Här serveras lyxiga mackor med olika pålägg som kocken väljer ut varje dag. Välj själv om du vill ha en halv eller hel macka beroende på hur hungrig du är.

Vill du veta mer om Il Molo? Klicka här!

Blanche & Hierta

Slink in på en lugn och lyxig frukost hos Blanche & Hierta som ligger vid Brunkebergstorg. Här hitar du många goda alternativ på menyn! Gillar du att börja dagen med något sött? I så fall rekommenderar vi att du testar deras pannkakor.

Annars är den Instagramvänliga avokadomackan på surdegsbröd ett bra alternativ. Du väljer själv om du vill addera pocherade ägg eller lax. 

Läs mer om Blanche & Hierta här!

Vete-Katten

Välkommen till klassiska Vete-Katten som står med öppna armar mitt i Gallerian! Här kan du starta morgonen och köpa med dig en traditionell frukosmacka till kontoret eller slå dig ner för en lugn stund med en bra bok som sällskap. 

Vete-Katten vet verkligen hur man bakar en croissant. Den är luftig, frasig och lagom smörig. Kombinera med en lättare smoothie och du har en perfekt frukost! 

Här hittar du hela Vete-Kattens sortiment. 

 

Publicerad: