Mor förtjänar inga dåliga presenter

Har present-ångesten inför Mors dag kickat in än? Isåfall har vi på Gallerian laddat upp med förslag på fina presenter till alla mödrar. Kom in till oss, så hjälper vi dig.

"Boule" vas

Vasen "Boule" från Skultuna har på kort tid blivit en modern klassiker och är ett garanterat succéinslag hemma hos din mamma. Den enkla vasen är fin både med och utan blommor. Du köper den hos Hallbergs Guld för 795 kronor.

"MON SUN Calming Oats Endless Weekends Giftbox"

Unna din mamma en liten spa-kur med det här paketet. Det innehåller en duschgel och en kroppslotion – båda berikade med havre som stärker huden – samt ett värmande doftljus som garanterat bidrar till ökad relaxation. Finns på Kicks Flagship Store för 299 kronor.

"Petra Stork" rosa damskjorta

Den här vackert mönstrade blusen är ett av vårens populäraste signaturplagg! Den är rak, rymlig och lång och kan bäras instoppad som utanpå. Du hittar den på The Shirt Factory och kostar 1200 kronor.

"Saddler" bälte

Ett smalt gult skärp som kan både poppa och vara diskret. Nästan ett måste i allas vår-garderob. Finns hos MQ för 299 kronor.

"Jori" Clutchväska och Tiffany Eau de Parfum

Clutchväskan "Jori för verkligen tankarna till sommar och sol. Den kan höja en redan färgsprakande outfit eller vara den utsmyckade detaljen till den diskret klädda. "Jori" från Guess finns hos Accent och kostar 1299 kronor.

Tiffany & Cos signaturdoft är en modern tolkning av haute couture parfymer. Inslagen av mandarin, patchouli, irisblomma och mysk ser till att din kära mor omsveps av en tidlös och sofistikerad doft. Köp den hos Kicks Flagship Store för 1325 kronor.

"Papegoja" Hängsmycke

Ge bort ett riktigt konstverk att hänga runt halsen. Det här silversmycket från Thomas Sabo är konstfullt smyckat för hand med en hel mängd stenar och ser till att lyfta vilken outfit som helst. Finns hos Thomas Sabo för 4999 kronor.

Presentkort

Har du svårt att avgöra vad du ska ge din kära mamma på Mors dag? Det är ingen fara, våra presentkort kan vara lösningen. Med ett presentkort kan din mamma själv välja sin present och du slipper din beslutsångest. Läs mer om våra presentkort här.

Publicerad:

Undvik dåliga presenter

Undvik att ge bort en dålig gå-bort-present

Har du svårt att komma på vad du ska ge i gå-bort-present? Vi har tagit fram några förslag för att underlätta för dig. Du hittar dem här.

Den ultimata välj-själv-presenten

Låt presentmottagaren välja och vraka fritt bland alla våra butiker. Läs mer om våra presentkort här.