LITE MER TID FÖR JULEN.Lägg mindre tid på att springa runt och leta julklappar, och mer tid på att njuta av julen. Hos oss hittar du saker julklappar att ge bort till den såväl modeintresserade som till teknikfantasten. Dessutom har vi öppnat 15 nya butiker med allt från exklusiva accessoarer till populära barnkläder. Helt enkelt något för alla under ett och samma tak!

Men självklart vill vi också göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt. Därför hjälper vi dig med allt från gratis paketsinslagning till fri hemleverans av klapparna du köpt hos oss. Och för dig som vill ta det extra lugnt har vi förlängt våra öppettider, från kl. 11-21 fram till julafton (med start den 15 dec).

Nedan kan du läsa mer om vår julservice, och annat kul som händer hos oss under julen!

SNÖGARANTI I GALLERIAN!
Stanna upp i julshoppingen med vår snöande julgran och stämningsfulla julmusik. Julgranen hittar du på torget, i mitten av Gallerian. Den snöar en gång i kvarten mellan kl. 10-20 (från och med den 1 dec). 

Snön består av ett icke-allergiframkallande såpaliknande medel, och skadar inte kläderna (men kan lämna en liten våt fläck som torkar, precis som riktig snö).

DEN PERFEKTA JULKLAPPEN

Har du svårt att bestämma dig för vad du ska ge bort till dina nära och kära så har vi den perfekta julklappen– Gallerians presentkort. Kortet finns i flera belopp och kommer i en fin julklappsask. Presentkortet kan du köpa i vår julklappsinslagningsdisk vid huvudentrén (öppet 14-23 dec), i Infodisken vid Sergelgångens entré (gatuplan), i presentkortsautomaten i mitten av Gallerian eller online.

Köp ditt presentkort här


GRATIS PAKETINSLAGNING


Låt vår proffsiga eventpersonal slå in dina klappar! Då blir paketen garanterat snygga, och du slipper allt trassel med papper, tejp och snöre. Om du inte vill vänta medan klapparna slås in kan du lämna dem hos oss och få ett sms när de är färdiginslagna, och passa på att ta en paus i någon av våra restauranger eller caféer.

Vår julklappsinslagningsservice är helt kostnadsfri. Du hittar julklappsinslagningsdisk vid huvudentrén, 14–23 dec mellan kl. 11-21.


FRI HEMLEVERANS AV JULKLAPPAR
 
För att du ska få mer tid att njuta av julen så erbjuder vi fri hemleverans* av julklappar mellan 14-23 dec. Besök juldisken vid huvudentrén så hjälper vi dig att boka en leverans.

*Merparten av julklapparna måste vara inhandlade i Gallerians butiker. Du kan lämna in flera julklappar för leverans, men storleken på paketen får max uppgå till 140 cm (längd) x 80 cm (bredd).

Leveransområden
Vi levererar från Stockholms innerstad till Upplands Väsby i norr och Västerhaninge samt Tumba i söder.

Leveranstider

  • Lämnar du in dina julklappar för leverans innan kl. 14 levereras de kl. 17-22 samma dag.
  • Lämnar du in dina julklappar senast kl. 18.30 levereras de mellan kl. 19-22 samma dag.
  • Vid inlämning efter kl. 18.30 levereras julklapparna följande dag.
  • Om paketet kräver två personer för att levereras kommer leverans att ske följande dag.

Följ leveransen i mobilen
När du lämnat in dina julklappar kommer du att få ett SMS med en länk så att du kan följa leveransen i realtid. Tyvärr kan vi inte skicka sms till utländska mobilnummer.

Leveransen av julklapparna sker i samarbete med Airmee.

JULDRINK MED UTSIKT

Njut av utsikten med en drink i handen från takbaren TAK, 13 våningar upp. Under hela dec får du 15% rabatt vid ett köp i baren vid uppvisande av kvitto från Gallerian. 

TAK har ritats och inretts av den prisbelönta arkitekten Gert Wingårdh. Resultatet är en nordisk miljö med eleganta och japanska inslag i arkitektur, inredning och känsla. En tidlös och avväpnande atmosfär som fulländas av den spektakulära utsikten.

Adress till TAK 
TAK Brunkebergstorg 4

FÖRSTA HJÄLPEN FÖR EN GOD JUL– KÖP GALLERIANS JULKLAPPSKIT!
Vill du få tid över till annat, och samtidigt ge fler människor chansen att få en god jul? I år har vi satt ihop ett julklappskit bestående av 5 hemliga julklappar utvalda för att passa de flesta, med ett sammanlagt värde av 500 kr. Klapparna är färdiginslagna och bara att lägga under granen, eller varför inte använda i årets julklappsspel?

Julklappskitet kostar 200 kr (värde 500 kr), och alla intäkter går oavkortat till Stockholms Stadsmissions arbete för att ge fler människor en god jul.

INSAMLING TILL MUSIKHJÄLPEN 

Onsdag den 12 dec mellan kl. 10-13 kommer PP3s programledare, Linnea Wikblad, Sara Kinberg och Adrian Boberg att vara på plats i Gallerian för att samla in pengar till förmån för Musikhjälpen.

Årets tema för musikhjälpen är:
Alla har rätt att funka olika - om funktionsnedsättning.
Läs mer om temat här

Programledarna kommer att finnas på plats vid vår julklappsinslagningsdisk vid Gallerians huvudentré vid Hamngatan. Här kan du få dina julklappar inslagna av dem och väljer sedan hur mycket pengar du vill skänka till Musikhjälpen, det är självklart valfritt om du vill skänka pengar eller ej. Men gör det gärna då pengarna går till en väldigt god sak.

Läs mer om Musikhjälpen här


LUCIATÅG I GALLERIAN
Torsdag den 13 dec kl. 12 bjuder vi på Luciatåg i Gallerian. Luciatåget framförs av elever från Stockholm Musikalartist Utbildning. Du kommer att kunna se Luciatåget på flera platser i Gallerian. De startar på balkongen ovanför restaurang Il Molo för att sedan förflytta sig till Stjärntorget (södra delen av Gallerian), huvudentrén vid Hamngatan och det nya övre planet (Plan 4).

Vi bjuder på pepparkakor och julig dryck 
Under följande datum så bjuder vi er besökare på pepparkakor och julig dryck vid våra ”bjudstationer” på Kockstorg vid den stora granen i mitten av Gallerian) samt vid Stjärntorget (södra delen av Gallerian). Ta dig en pepparkaka och varva ned i julshoppingstressen.

Datum
8-9 dec, 13 dec, 15-16 dec och 21-23 dec.

JULMUSIK MED CHARLIE KING

Vi vill självklart bjuda på lite härlig musik under din julshopping. Vi har därför bjudit in sångaren Charlie King som kommer att sjunga och spela härliga jullåtar.

Charlie är en internationell artist, ursprungligen från Uganda, bosatt i Sverige sedan många år. Han är en fantastisk sångare och en unik DJ. Det får du inte missa!

Hör Charlie King sjunga och spela på torget (vid den stora granen i mitten av Gallerian):
8 dec kl. 12-16, 15 dec kl. 12-16 och 22 dec kl. 12-16.

JULENS ÖPPETTIDER
Från den 15-23 dec har Gallerian öppet mellan kl. 10-21.

Se våra julöppettider här