FRI HEMLEVERANS

Vi vill göra det enkelt för dig att handla från Gallerian oavsett var du är. Chatta eller ring till oss för att få personlig shoppingservice. Vi plockar ihop din beställning och levererar den redan samma dag!

SÅ HÄR FUNKAR DET:

  1. Ring 070-974 96 33 eller använd den automatiserade chatten för att lägga en beställning på de produkter du vill få levererade. Du kan självklart beställa från alla våra butiker!

  2. Via telefon, FaceTime eller chatt får du personlig service och hjälp att välja ut varor ifall du inte vet exakt vad du vill ha och från vilken butik.

  3. När dina varor är plockade, hör vi av oss till dig och tar betalt via Swish.

  4. Så fort vi fått in betalningen skickas ett kvitto på din beställning tillsammans med en spårningslänk så att du kan följa leveransen. Via den länken kan du också fylla i om du vill att budet ska ringa på eller lämna beställningen utanför din dörr.

Din beställning levereras samma dag mellan 18–22. Vi levererar till alla adresser inom 2 mils radie från Gallerian. Alla leveranser transporteras med elbil.

VILLKOR OCH MER INFO 

Här finns allt du behöver veta för att beställa varor från Gallerian. 

HUR MYCKET MÅSTE MAN HANDLA FÖR?

Det finns inget minimum-belopp du måste handla för att använda hemleveransen.

Tider 

Vi tar emot beställningar måndag–lördag och vårt mål är att hinna leverera dina varor redan samma dag. Vid beställning efter dagens stopptid levereras varorna följande dag. 

Vardagar 10-18 (stopptid för leverans samma dag 16)
Lördagar 10-18 (stopptid för leverans samma dag 16)

Alla leveranser är spårbara och du kan se när budet kommer. Du väljer själv om budet ska lämna ditt paket utanför dörren eller ringa på.

Om du vill boka en leverans till en adress bortom 2 mils radie från Gallerian kan vi självklart hjälpa till med det. Ditt paket skickas i så fall med Postnord och för det tillkommer en avgift. Ring till oss på 070-974 96 33 om du vill ha mer information kring detta.

Vid eventuell försening kontaktar vi dig, dock utgår ingen ersättning i någon form. Vid eventuell avbokning efter lagd beställning tillämpas regler för retur enligt nedan.  

BETALNING, ÖPPET KÖP OCH BYTESRÄTT 

När vi anländer med dina varor och du har betalat via Swish, får du ett kvitto från butiken i gengäld. Om du vill lämna tillbaka en vara eller byta storlek gäller din rätt till öppet köp precis som vanligt, men vi ber dig att besöka butiken på egen hand. 

Har du fått din beställning skickad till en annan ort via Postnord ber vi dig kontakta och genomföra retur/byte direkt via butiken.

VILKA PRODUKTER KAN VI LEVERERA? 

Vi kan leverera de flesta produkter men behöver ändå din förståelse för att varor inte får vara allt för skrymmande eller tunga för att en person ska kunna bära beställningen. Vi levererar inte mat, fika eller varor med åldersrestriktioner. 

Vill du beställa mat från någon av våra restauranger eller caféer hänvisar vi till apparna Foodora, Wolt och Uber Eats.

Lista över butiker med webshop

Är du osäker på vilka produkter du vill beställa? Här har vi samlat en lista över de butiker och restauranger i Gallerian som har en webshop. 

HEM, TEKNIK

Clas Ohlson
Kjell & Company
Lagerhaus

HÄLSA, SKÖNHET

KICKS Flagship Store
Life
Rituals
The Body Shop

MODE

Brothers
Carlings
Dedicated
Intimissimi
Levi’s Store
MQ/MARQET
Polarn O. Pyret
Twilfit
Vero Moda
Victoria's Secret  / Victoria´s Secret PINK
VILA Clothes
VOLT 

SPORT & TRÄNING

JD Sports
Nike Store
PadelNuestro
Stadium

OPTIKER

ieye
Synsam

SKOR, ACCESSOARER

Rizzo
Daniel Wellington
DinSko
Glitter
Guldfynd
iDeal of Sweden
Stjärnurmakarna
Thomas Sabo
Ur & Penn

Bor du utanför våra leveransområden? 

Här är en lista över handelsplatser på andra platser i Stockholm som för tillfället erbjuder hemleverans: 

- MOOD Stockholm