Undvik att ge bort en dålig gå-bort-present

Har du svårt att komma på vad du ska ge i gå-bort-present? Vi har tagit fram några förslag för att underlätta, men såklart finns det en hel massa fler produkter att välja på när du besöker Gallerian.

"Savage gardens" doftstickor

De här doftstickorna passar såväl i kök, badrum som i vardagrum och sovrum – ja, överallt i hemmet. Garanterad succépresent! Finns hos Rituals för 435 kronor. 

Rakset från Edwin Jagger

Ett rakset som kombinerar hög kvalitet med professionell design, allt för att ge honom en förhöjd rakupplevelse. Finns att köpa hos Kicks Flagship Store för 1369 kronor.

"Rituals of Sakura" Giftset

I det här paketet finns duschskum, kroppsskrubb, kroppskräm och handtvål – en hel del väsentligheter som vem som helst skulle uppskatta att få som present. Du hittar setet hos Rituals för 225 kronor.

"Vetyver" handtvål, "Malaia" parfym och Gallerians presentkort

Det finns handtvål sen finns det handtvål. "Vetyver" handtvål är det sistnämnda. En stilren liten flaska med eleganta toner från uppskattade Byredo. Finns att köpa hos Kicks för 455 kronor.

Parfymen "Malaia" är en sann klassiker hos ungdomliga Hollister – nu i ny förpackning. En mjuk doft som för tankarna till stranden och solnedgångarna i Kalifornien. Du hittar den hos Hollister för 328 kronor.

Har du svårt att avgöra vad du ska ge i gå-bort-present? Det är ingen fara, våra presentkort kan vara lösningen. Med ett presentkort kan vem som helst välja sin egna present och du slipper din beslutsångest. Läs mer om våra presentkort här.

 

Publicerad:

Undvik dåliga presenter

Mor förtjänar inga dåliga presenter

Vi har laddat upp med förslag på fina presenter till alla mödrar, du hittar dem här.

Den ultimata välj-själv-presenten

Låt presentmottagaren välja och vraka fritt bland alla våra butiker. Läs mer om våra presentkort här.