MODE <3 TEKNIK I GALLERIAN

Välkommen till Gallerians våra eventdagar!

Hur utvecklar man sin egen stil? Och vad gör man om man vill dela den med andra? För att svara på det bjuder vi under två långhelger i rad in till inspirationsdagar i Gallerian, under parollen Mode <3 Teknik.
 
Förutom att vi har en grym DJ på plats som spelar skön musik kan du testa de senaste Instax och mobilkamerorna tillsammans med MediaMarkt - för den perfekta Instaselfien. Delar du bilden på Instagram under hashtaggen #gallerianhöst har du även chans att vinna ett presentkort värt 5000 kr på Gallerian.
 
 
Mode & teknik
Spana in de senaste modenyheterna från våra butiker utvalda av höstens kampanjansikten Sanne Alexandra och Julian Hernandez och få höstens trendigaste makeover i våra beautybarer att matcha stilen med. Dessutom har du möjlighet att träffa Sanne Alexandra som kommer till Gallerian den 29 september kl 13-15 och Julian Hernandez 6 oktober kl 13-15.
 
Härliga smakprover
Kom och bekämpa höstmörkret med fräscha smakprover från härliga franska caféet Le Croissant och restaurangen Il Molo som delar med sig av sina italienska smaker. 

Drömmer du om en riktig tatuering?
Under eventhelgen i oktober kommer vi att ha en tatuerare på plats med massa fina utvalda motiv att välja mellan. Åldersgräns 18 år, ta med legitimation och först till kvarn gäller!
 
DATUM & PLATS
27–29 september & 4–6 oktober kl 15–20 och lördagar kl 12-18.
Du hittar eventet framför Foot Locker och Nike Store i Gallerian.
 
Välkommen till ett personligare höstmode på Gallerian!